Flaş Haber Yeni

BUTSO'DA EKONOMİK KALKINMA TOPLANTISI

BUTSO'DA EKONOMİK KALKINMA TOPLANTISI

Vali Tülay Baydar Bilgihan’dan BUTSO’ya Ziyaret

Burdur Valisi Tülay Baydar Bilgihan, geçtiğimiz Cuma günü Burdur Ticaret ve Sanayi Odası’nı (BUTSO) ziyaret etti. Mesai saati bitiminde gerçekleşen ziyarette, Vali Bilgihan’ı, BUTSO Başkanı Yusuf Keyik ve Meclis Başkanı Ömer Çeliker karşıladı. Vali Bilgihan, BUTSO Meclis Salonu’nda yönetim ve meclis üyeleriyle bir araya gelerek önemli konularda görüş alışverişinde bulundu.

Vali Bilgihan’dan İş İnsanlarına Mesaj: "Koordinasyon ve Ortak Akıl Şart"

Ziyarette ilk olarak BUTSO Meclis Başkanı Ömer Çeliker, Vali Bilgihan’a hoş geldiniz diyerek kısa bir konuşma yaptı. Ardından BUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik, Burdur’un ekonomik durumu ve potansiyeli hakkında sinevizyon eşliğinde bir sunum gerçekleştirdi.

Vali Tülay Baydar Bilgihan, sunumun ardından BUTSO yönetimi ve meclis üyelerine hitap etti. Bilgihan, konuşmasında özellikle Burdur’un kalkınması için “koordinasyon, ortak akıl, mevcut kaynakların doğru kullanımı, doğru yatırımlar ve birlikte hareket etme” konularına dikkat çekti. Şehrin gelişmesi için tüm paydaşların ortak hareket etmesi gerektiğini vurguladı.

Başkan Yusuf Keyik’in Sunumu

BUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik, yaptığı sunumda Burdur’un kalkınma potansiyeline değinerek, ilin ekonomik gelişimi için atılması gereken adımlar hakkında bilgiler verdi.

Melisa Adınısever-Hale Pak