Flaş Haber Yeni

VEKİL OĞUZ MUHASEBE HAFTASINI KUTLADI

VEKİL OĞUZ MUHASEBE HAFTASINI KUTLADI

1-7 Mart Muhasebe Haftası dolayısıyla Ak Parti Burdur Milletvekili Mustafa Oğuz kutlama mesajı gönderdi.

Burdur Milletvekili ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Mustafa Oğuz gazetemize gönderdiği kutlama mesajında: "3568 Sayılı Serbest Muhasebecilik, Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik ve Yeminli Mali Müşavirlik Kanununun verdiği yetkiye istinaden hizmet veren Mensubu olduğum meslektaşlarımın "1 Mart" "Muhasebeciler Gününü kutluyorum.
Cumhuriyetimiz ve Toplumuzun gelecek gücünü oluşturan Muhasebe Mesleği Mezopotamya’daki kazılarda 7000 yıldan daha eskiye dayanan muhasebe kayıtları bulunmuş olup, eski Mezopotamya’dan gelen bu belgeler, satın alınan ve ticareti yapılan mallar ile harcamaların listelerini gösterdiği görülmüştür.
Ülkenin iktisadi hayatının vazgeçilmez bir unsuru olan Meslektaşlarım büyük bir sorumluluk ve özveriyle çalışarak, ekonominin kaydını tutmaktadırlar. Cumhuriyetimizin 100.  Yılında bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da ülkemize ve milletimize fayda sağlayacak her türlü çalışmaya yapıcı olarak katkı sunmaya devam edeceklerine inancım tamdır.
Bu vesile ile özellikle vergi daireleri ve mükellefler arasında bir köprü vazifesi üstlenerek ülkemiz ekonomisinin gelişmesine büyük katkılar sağlayan muhasebecilerin Meslektaşlarımın Günü’nü kutluyorum." ifadelerine yer verdi.

 

MELİSA ADINISEVER