HAYIRSEVERLERDEN  BİLİM VE SANATA DESTEK

HAYIRSEVERLERDEN  BİLİM VE SANATA DESTEK

 

Burdur Şeker Ortaokulu’nda Yazılım ve Tasarım Atölyesi ile Fen Bilimleri Laboratuvarı açıldı.

Burdur Merkez’e bağlı Şeker Ortaokulu’nda Hayırseverlerin destekleriyle Türkiye Yardım Sevenler Derneği Burdur Şubesi tarafından Yazılım ve Tasarım Atölyesi ile Fen Bilimleri Laboratuvarı açıldı.

Açılışta, Burdur Valisi Türker Öksüz öğrenciler tarafından çiçekle karşılandı.

Gülten ve İsmail Ulusoy Fen Bilimleri Laboratuvarı; Haldun Ulusoy, Aysun Ulusoy ve Nilgün Ulusoy Aras’ın anne ve babaları adına yaptıkları bağışlarla tamamlandı. Açılıştan sonra plaket takdimi gerçekleştirildi. Haldun Ulusoy ve Nilgün Ulusoy Aras törene katılamadıklarından dolayı plaketleri, Burdur Valisi Türker Öksüz tarafından Aysun Ulusoy’a takdim edildi. Türkiye Yardım Sevenler Derneği Burdur Şube Başkanı Işık Berberoğlu tarafından Aysun Ulusoy’a şilt takdimi gerçekleşti.

İrfan Bilgin ve Zuhal Bilgin Yazılım ve Tasarım Atölyesi ise İrfan Bilgin ve Zuhal Bilgin’in bağışlarıyla tamamlandı. İrfan Bilgin ve Zuhal Bilgin’e plaketleri Burdur Valisi Türker Öksüz tarafından takdim edildi. Akabinde Türkiye Yardım Sevenler Derneği Burdur Şube Başkanı Işık Berberoğlu, bağışçılara şiltlerini takdim etti.

Fen Bilimleri Laboratuvarı ile Yazılım ve Tasarım Atölyesi Türkiye Yardım Sevenler Derneği Burdur Şubesi Yönetim Kurulu'nun çalışmaları ve  Şube Başkanı Işık Berberoğlu'nun katkılarından dolayı plaket takdimi yapıldı. Işık Berberoğlu’nun plaketi, Burdur Valisi Türker Öksüz tarafından takdim edildi.

Akabinde Yazılım ve Tasarım Atölyesinde öğrencilerin TÜBİTAK Projelerine katıldıkları insansız araç ve kar küreme aracının tanıtımı yapıldı. Devamında 7’inci sınıf öğrencisi Zeynep Cemre Şahin tarafından müzik dinletisi gerçekleşti. Dinleti büyük beğeni topladı.

Son olarak Burdur Valisi Türker Öksüz, Okul yönetimi, öğretmenler ve bağışçılarla birlikte basına kapalı olarak toplantı gerçekleştirildi.

 

 

 

 

H.Nesibe Solak