Flaş Haber Yeni

EĞİTİM- İŞ “HAKLARIMIZI İSTİYORUZ” DİYEREK HAYKIRDI

EĞİTİM- İŞ “HAKLARIMIZI İSTİYORUZ” DİYEREK HAYKIRDI

 

Eğitim-İş Burdur Şubesi 24 Kasım Öğretmeneler Günü dolayısıyla haklarını dile getirerek basın açıklaması gerçekleştirdi.

Basın açıklaması 24 Kasım 2023 Cuma günü saat 13.00’da Burdur Cumhuriyet Meydanı’nda yapıldı. Program Eğitim-İş Burdur Temsilcisi Erkan Putgül tarafından çelenk sunulması akabinde saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı.  

Basın açıklamasında konuşan Erkan Putgül, eğitimcilerin sorunlarına değinerek,  Eğitim-İş tarafından Öğretmenler Günü dolayısıyla öğretmenle görüştürerek oluşturdukları anketlere değindi.  Devamında sorunların çözülmesine yönelik taleplerini dile getirdi.

Açıklamasının sonunda ise; “Başöğretmenin eğitim neferleri olarak, Eğitim-İş olarak yarın Ankara’da düzenleyeceğimiz büyük buluşmayla hep bir ağızdan bu gerçekleri haykıracak, ardından Başöğretmenimizin ebedi istirahatgahına yürüyerek saygımızı sunacağız. Eğitimin aynı zamanda ülkenin geleceği için hayati olduğunu hatırlatıyor, çocukları için iyi bir eğitim, ülkesi için parlak bir gelecek düşleyen tüm yurttaşları mücadelemize destek vermeye davet ediyoruz.” ifadelerine yer verdi.  Basın açıklamasına CHP Burdur Milletvekili İzzet Akbulut ve CHP teşkilatı destek verdi.

Ankara için kalkacak olan otobüs 24 Kasım 2023 Cuma günü Cumhuriyet Meydanında gece 00.00’da kalkacak.

 

H.Nesibe SOLAK