Flaş Haber Yeni

YEŞİLOVA BELEDİYE BAŞKANI KURD’DAN BUTSO’YA İADEYİ ZİYARET

YEŞİLOVA BELEDİYE BAŞKANI KURD’DAN BUTSO’YA İADEYİ ZİYARET

Yeşilova Belediye Başkanı Okan Kurd, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik’e iadeyi ziyarette bulundu.  

Gerçekleşen görüşmede; Salda Gölü’nün ve Yeşilova’nın turizm ve ekonomiye daha fazla katkı sağlaması konusu başta olmak üzere sosyoekonomik gelişmeler ele alındı, kurumsal faaliyetlerle ilgili güncellemeler yapıldı.

Ziyaretten memnuniyet duyduğunu vurgulayan Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik: “2024 yılı yerel seçimlerinin ardından ilçe ziyaretlerimizde ve Yeşilova ziyaretimizde Belediye Başkanı seçilen Sayın Okan Kurd’u makamında tebrik etmiştik. Bugün de kendisi bizim misafirimiz oldu. Gerçekleştirdiğimiz görüşmemizde Yeşilova Belediyesinin ve Odamızın çalışmaları hakkında kısaca bilgilendirme yaptık.

 Yönetim Kurulumuzla birlikte Salda Gölü’nün, Yeşilova’nın ve o istikametteki ilçelerimizin turizm ve ekonomimize nasıl daha fazla katkı sağlayabileceği ile alakalı karşılıklı fikir alışverişlerinde bulunduk. Odamızın faaliyetleri ve Yeşilova mevkiindeki üyelerimizle ilgili planlamalarımızı kendisine aktardık. İlimiz gündemini, ajandamızda yer alan konuları ve ekonomik gelişmeleri değerlendirdik.

Sayın Kurd’la bir araya gelmekten memnuniyet duydum. Nazik ziyareti için kendisine teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum” şeklinde konuştu.

Ziyarette BUTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Hasan Ali Daldal ve Hüseyin Yardım, Meclis Başkanı Ömer Çeliker, Yönetim Kurulu Üyeleri Hakan Yoran ve Barış Uluhan ve Meclis Başkan Yardımcısı Hasan Akçay da hazır bulundular.

 

BUTSO BÜLTEN