Flaş Haber Yeni

YAPARSA AK PARTİ YAPAR

YAPARSA AK PARTİ YAPAR

  • YAPARSA AK PARTİ YAPAR
  • TOKİ KURNA KONUTLARININ TEMELLERİ ATILIYOR
  • Burdur Merkez Kurna Köyü mevkiinde inşa edilecek 143 konutun temelleri atılmaya başlanıldığını bildiren AK  Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi; “Laf değil, icraat yapıyoruz” dedi.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Burdur Merkez  Kurna Köyü mevkiinde inşa edilecek 143 konutun temellerinin  atılmaya başlanıldığı bildirildi. Müjdeli haberi ilk olarak sosyal medya hesapların duyuran Ak Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi; “Temeli atılan blokları görmek için İl Genel Meclisi Başkanımız Murat Akbıyık, Merkez İlçe Başkanımız Hüseyin Okan ve teşkilatımızla ziyaret ettik. Daha önce gerçekleştirilen ihale kapsamında ayrıca 6 dükkan inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yer alıyor.

En kısa sürede bitirmek için büyük bir gayretle çalışıyoruz. Yatay mimari anlayışıyla yükseklikleri zemin +4 olacak konutlar 3+1 ve 2+1 planda yapılacak. Proje ile parkı, oyun ve spor alanları olan aynı zamanda şehre değer katacak yeni bir yaşam alanı oluşacak inşallah. Şehrimize bu projeleri kazandıran Başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, Milletvekillerimiz Bayram Özçelik ve Yasin Uğur’a çok teşekkür ederim. Laf değil, icraat yapıyoruz” dedi. Haber Merkezi