Flaş Haber Yeni

VETERİNERLER YENİ BAŞKANINI SEÇECEK

VETERİNERLER YENİ BAŞKANINI SEÇECEK

Burdur Veteriner Hekimler Odası seçimli 17 Olağan Genel Kurul toplantısı 21-22 Eylül 2024 tarihleri arasında yapılacak.

Yeni dönemde aday olmayacağını açıklayan Burdur Veteriner Hekimleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı Veteriner Hekim Kazım Üstüner: “Genç meslektaşlara görevi devir etmek üzere 21 Eylül 2024 Cumartesi günü Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (4. Kat) Toplantı Salonu’nda 17 Olağan Genel Kurulumuzu yapacağız. Yapacak olduğumuz bu genel kurulda meslek büyüğümüz Osman Nuri Koçtürk, diğer namı ile ‘Tarhana Osman’ anısına gerçekleştireceğiz. Burdur Veteriner Hekimler Odası olarak her genel kurulumuzu meslek büyüğümüz anısına yapıyoruz. Bu seferde gıda emperyalizmi konusunda büyük mücadele vermiş olan Osman Nuri Koçtürk anısına yapacağız. Genel kurulumuzun mesleğimize ilimize hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

BURDUR'DA PAZAR GÜNÜ SEÇİM VAR

Burdur Veteriner Odası Başkanlığı’nda (Burdur Öğretmenevi Müdürlüğü karşısı) 22 Eylül 2024 Pazar günü oda yönetimi ve organlarının seçimin yapılacağını duyuran Burdur Veteriner Hekimler Odası Başkanı Kasım Üstüner; “Toplamda 340 üyemiz var. Seçimler demokratik bir yarış içerisinde geçecek.” dedi.

2 LİSTE 2 ADAY OLMASI BEKLENİYOR

Öte yandan yarın (22.9.2024) yapılması planlan oda yönetimi ve organları seçimlerine 2 listenin ayrı ayrı katılması bekleniyor.

Halil İbrahim Kara