Flaş Haber Yeni

VELİ SOY 4. KEZ YENİDEN BAŞKAN

VELİ SOY 4. KEZ YENİDEN BAŞKAN

  • Burdur Berberler,  Kuaförler ve Güzellik Salonu İşletmecileri Esnaf Odası seçimlerini Veli Soy kazandı

Burdur Berberler Kuaförler ve Güzellik Salonu İşletmecileri Esnaf Odası,  her dört yılda bir yapılan seçimli olağan genel kurulunu tamamladı.   Geçtiğimiz 3 Şubat 2022 Perşembe günü Burdur Öğretmenevi Müdürlüğü Nurcihan Velicangil Kültür Merkezi’nde gerçekleşen kongrede Veli Soy ve Funda Özçelik başkanlık için yarıştı.   Tek sandıkta kullanılan oy verme işlemi saat 17.00’da sona erdi.  Yüksek Seçim Kurulu görevlilerinin açıkladığı sonuçlara göre Veli Soy 134, Funda Özçelik 26 oy aldı. 1 oy da geçersiz sayıldı.

En yüksek oyu alarak 4’üncü kez yeniden başkan seçilen Veli Soy salonda bulunan üyelerine hitaben yaptığı konuşmada; “  Her zaman biriz. Her zaman kardeşiz. Başımızın üstünde yeriniz var. Sizleri de tebrik ediyorum. Bu benim 4’üncü dönemim.  Olumsuz hava şartlarına rağmen genel kurulumuza katılan tüm üyelerimize teşekkür ediyorum. Bu bir yarıştır, meslektaşlarımız böyle teveccüh gösterdiler. Kongremize katılan veya katılamayan tüm meslektaşlarıma teşekkür ediyorum” diye konuştu.

İŞTE BAŞKAN VELİ SOY’UN YENİ YÖNETİMİ

ASİL: Veli Soy (başkan)                 Mehmet Ömür, Yakup Yıldız, Kezban Aydıncı, Bülent Kar, İsmail Çam, YEDEK: Mustafa Var, Havvanur Kılıç, Sezgin Tuncel, Ramazan Argun, Tayfun  Şentaş, Fadime Kılınç, Mehmet Yıldırım,

DENETİM KURULU

ASİL: Serkan Efe, Kamile Suna, İsmail Kutbay YEDEK: Selda Gürler, özgür Öz, İlhami Akar

Halil İbrahim Kara