Flaş Haber Yeni

VALİ TÜRKER ÖKSÜZ, TAYİNİ ÇIKAN MÜDÜR BİTİRİK, KOMUTAN GÜDER VE HATİPOĞLU İÇİN VEDA YEMEĞİ VERDİ

VALİ TÜRKER ÖKSÜZ, TAYİNİ ÇIKAN MÜDÜR BİTİRİK, KOMUTAN GÜDER VE HATİPOĞLU İÇİN VEDA YEMEĞİ VERDİ

Burdur Valisi Türker Öksüz,  tayini çıkan İl Jandarma Komutanı J. Alb. Mustafa Güder, İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik ve İl Jandarma Komutan Yardımcısı J. Alb. Engin Hatipoğlu için veda programı düzenlendi.

Geçtiğimiz gün MAKÜ Lavanta Tepesi Otel Restoranında verilen yemekte programında konuşan Burdur Valisi Türker Öksüz: "Huzur Kenti" olarak anılan İlimizin asayiş ve güvenliği için mesai mefhumu gözetmeksizin göstermiş oldukları gayretli çalışmaları dolayısıyla, "Güder, Bitirik ve Hatipoğlu'na" teşekkür eden Sn. Valimiz, yeni görevlerinin hayırlı olması temennisinde bulunarak, başarılar diledi.

Veda programı öncesi sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda: “Şehrimizde görev yapmaktayken Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Yalova İl Emniyet Müdürlüğüne atanan İl Emniyet Müdürümüz Ümit Bitirik ile Jandarma Genel Komutanlığı emrine atanan İl Jandarma Komutanımız Albay Mustafa Güder’e, Burdur’umuzun huzur ve güvenliği için yapmış oldukları çalışmalardan ötürü teşekkür ediyor, yeni görevlerinde üstün başarılar diliyorum.” dedi.

Haber Merkezi