Flaş Haber Yeni

VALİ ÖKSÜZ’DEN VEDA YEMEĞİNDE ÖVGÜ: “GÖREV YAPAN YÖNETİCİLERİMİZ, ŞEHİR HUZURUNA KATKI SAĞLADI”

VALİ ÖKSÜZ’DEN VEDA YEMEĞİNDE ÖVGÜ: “GÖREV YAPAN YÖNETİCİLERİMİZ, ŞEHİR HUZURUNA KATKI SAĞLADI”

Resmi Gazete'de yayımlanan atamalarla Emniyet Genel Müdürlüğü, Jandarma Genel Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığı'na ilişkin önemli değişiklikler yapıldı.

Bu kapsamda, Burdur Emniyet Müdürü Ümit Bitirik Yalova Emniyet Müdürlüğü'ne atanırken, Burdur İl Jandarma Komutanı Albay Mustafa Güder Jandarma Komutanlığı Emrine atandı.

Yeni atamalar dolayısıyla Burdur’da, Serenler Tepesi’nde Varollar Group tarafından düzenlenen veda yemeği ile Burdur’dan ayrılacak yöneticilere veda edildi. Yemeğe Burdur Valisi Dr. Türker Öksüz başta olmak üzere, milletvekilleri, komutanlar, siyasi partilerin il ve ilçe başkanları, belediye meclisi üyeleri, il genel meclisi üyeleri, sivil toplum kuruluşları başkanları, basın mensupları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Veda yemeğinde konuşan Burdur Valisi Dr. Türker Öksüz, görev süresi boyunca Burdur'un huzuru ve güvenliği için fedakârca çalışan emniyet ve jandarma personeline teşekkürlerini sundu.

Vali Öksüz konuşmasında; “Öncelikle bu güzel ilde doğasıyla, tarihi, kültürel birikimiyle, zenginliğiyle, sıcak güler yüzlü insanlarıyla devletine bağlı, milletine bağlı ve vatansever insanların olduğu bu güzel şehirde görev yapmaktan hepimiz mutluluk ve gurur duyuyoruz. Eminim ki bugün tayini çıkan çok değerli yöneticilerimiz, kolluk güçlerimizin çok değerleri amirleri, emniyet müdürümüz, jandarma komutanımız, komutan yardımcımız da benimle aynı duyguları paylaşıyor. Kendilerinin burada görev yaptıkları süre içerisinde vatandaşımızın memnuniyeti beğenisini kazandığını biliyorum.” ifadelerini kullandı.

“Burdur insanına hep birlikte hizmet vermeye devam edeceğiz”

Vatandaşların güvenliği için yaptıkları hizmetlerin devam edeceğini belirterek, yeni atanan yöneticilere de başarılar dileyen Vali Dr. Türker Öksüz konuşmasında şunları kaydetti; “Esasında bizler kamu yöneticileri olarak bir bölgeye gittiğimiz zaman, kendi görev alanımızda o bölgenin imarına katkıda bulunurken, gelişmesine, kalkınmasına katkıda bulunurken gönülleri de imar etmeye çalışırız. Gönülleri imar edemezsek sadece yaptığımız diğer imar faaliyetinin bir anlamı olmaz. Arkadaşlarımız buradaki insanların kamuoyunun, vatandaşlarımızın hemşehirlerimizin gönüllerini de imar etmeyi başarmaları bizler için memnuniyet verici. Bir devletin, milletin en önemli hizmetlerinden birisi o bölgenin o şehrin huzuru güvenliği ve kamu düzeninin tesir edilmesidir. Emniyet müdürümüz, jandarma komutanımız, komutan yardımcımız, benim de yakından gözlemlediğim gibi şehrimizin huzuruna güvenliğine, kamu düzenine, vatandaşımızın mutluluğuna can siparhane, gece gündüz demeden fedakarca, katkıda bulundular. İlimizde huzur ve güvenlik üst düzeydeyse bugün huzur ve güvenliğin sağlanmasında Türkiye’de özellikle suç ve suçlularla mücadelede en üstte yer alan bir ilsek bunu tabii kendilerinin gayreti, özverili çalışmalarına borçluyuz. Onun için kendilerinde huzurlarınızda ilimizin huzur ve güvenliğine, vatandaşımızın huzuruna, mutluluğuna verdikleri katkılardan dolayı teşekkürlerimi, şükranlarımı, ilimiz adına ifade etmek istiyorum. Sağ olsunlar var olsunlar. Bizler tabii bu hizmeti yaparken vatandaşımızdan güç alıyoruz. Onların güvenliği ile hareket ediyoruz. Vatandaşımız bize güç ve güven verdiği sürece Burdur’a, Burdur insanına hep birlikte hizmet vermeye devam edeceğiz. Arkadaşlarımızın yerine yeni arkadaşlarımız gelecek. Onlar bayrağı devralacaklar. Hep birlikte yine hizmete devam edeceğiz. İnşallah huzurlu ve güvenli şehir Burdur’u hep böyle tutacağız. Hiçbir sıkıntıya meydan vermeden vatandaşımızı mutlu etmeye çalışacağız. Bütün tayini çıkan arkadaşlarımızın da yolu bahtı açık olsun. Allah gittikleri yerlerde hayırlı hizmetler vermelerini nasip etsin. Bizim de desteğimiz onlarla devam edecektir.”

 

Melisa Adınısever