Flaş Haber Yeni

VALİ ÖKSÜZ'DEN BUCAK İLÇESİNDE ESNAF VE OSB ZİYARETLERİ

VALİ ÖKSÜZ'DEN BUCAK İLÇESİNDE ESNAF VE OSB ZİYARETLERİ

VALİ ÖKSÜZ'DEN BUCAK İLÇESİNDE ESNAF VE OSB ZİYARETLERİ

Burdur Valisi Türker Öksüz, Bucak ilçesinde esnaf ziyaretlerinde bulundu. Göreve başladığı ilk günden itibaren esnaf ziyaretlerini önemseyen Vali Öksüz, bu ziyaretlerle şehrin ekonomik dinamikleriyle doğrudan temas kurmaya devam ediyor. Bucaklı esnafla sohbet eden ve onlara işlerinde başarılar dileyen Vali Öksüz, esnafın şehirlerin can damarları olduğunun altını çizdi.

Esnaf ziyaretlerinin ardından Vali Öksüz, Bucak Organize Sanayi Bölgesi'nde de çeşitli temaslarda bulundu. İldeki tarım ve hayvancılık potansiyelini incelemek amacıyla Duranlar Süt Fabrikası ve Doğan Et Entegre Tesisleri'ni ziyaret etti. Bu tesislerde sektörün uzmanlarından bilgi alarak sektörün mevcut durumu hakkında bilgi edindi. Vali Öksüz, İlimizin tarım ve hayvancılık alanında büyük bir potansiyele sahip olduğunu ve bu sektörlerin geliştirilmesine yönelik çalışmalara destek verme konusundaki kararlılığını gösterdi.

Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal konuya ilişkin; ‘’Burdur Valimiz Sn. Türker Öksüz, Bucak’ımızda misafir ettik. Sayın Valimize Kadim şehrimiz Bucak’ımıza hoş geldiniz diyor, yeni görevinde başarılar diliyorum’’ ifadelerini kullandı.

ESNAFLARIMIZLA BULUŞMAKTAN ZİYADESİYLE MUTLU OLDUM

Sanayisi ile Burdur’un lokomotif ilçesi konumunda bulunan Bucak ilçesini ziyaret etmekten mutlu olduğunun altını çizen Burdur Valisi Türker Öksüz’ün sosyal medya hesabından yayınladığı mesajda; ‘’ Salebi ve Melli İnciri ile ünlü Bucak ilçemizde, kurumlarımızı, esnaflarımızı ve OSB'yi ziyaret ederek devam eden proje ve yatırımları yerinde inceledik. Bucaklı hemşehrilerimizle, yatırımcı iş insanlarımızla, esnaflarımızla buluşmaktan ziyadesiyle mutlu oldum.’’ İfadelerine yer verdi.

MELİSA ADINISEVER