Flaş Haber Yeni

VALİ ÖKSÜZ MESLEKİ ORTAOKULUN İLK ÖĞRENCİLERİNİ ZİYARET ETTİ

VALİ ÖKSÜZ MESLEKİ ORTAOKULUN İLK ÖĞRENCİLERİNİ ZİYARET ETTİ

VALİ ÖKSÜZ'DEN OKUL ZİYARETİ, ÖĞRETMENLER VE ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

Burdur Valisi Dr. Türker Öksüz, aynı kampüs içerisinde eğitim öğretime devam eden Emekevler Şehit Rıza Çevik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, 75. Yıl Cumhuriyet Anaokulu ile Mesleki ve Teknik Ortaokulu'na ziyarette bulundu.

Öğrenciler ve öğretmenlerle bir araya gelen Vali Öksüz, yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını dileyerek, başarılar diledi.

Bu yıl Türkiye'de ilk defa 4 ilde Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bünyesinde açılan "mesleki ortaokulun" İlimizdeki ilk öğrencileri ile de bir süre sohbet eden Vali Öksüz, 4 İl arasında yer almaktan duyduklarını memnuniyeti belirterek, bu çalışmanın Burdur ve Ülkemiz mesleki eğitimi için hayırlı olmasını diledi.

Vali Öksüz’e okul ziyaretlerinde İl Milli Eğitim Müdürü Muhammed Özdemirci eşlik etti.

Sınıfları gezerek öğrencilerle vakit geçiren, sohbet eden Vali Öksüz, BESTE Burdur'da Etkin Sürdürülebilir Tamamlayıcı Eğitim Projesini bu yılda etkin bir şekilde tüm okullarımızda uygulamaya devam edeceklerini belirtti.

Öğrencilerimizden isteğimiz düzenli ve disiplinli çalışmaları, bol bol kitap okumalarıdır. Öğretmen ve Velilerimizden isteğimiz de öğrencilerimizi yakından takip etmeleridir." ifadelerini kullandı.

 

 

 

 

 

 

Burdur Valiliği/Bülten