Flaş Haber Yeni

VALİ ÖKSÜZ KARAMANLI'DA HALKLA İÇ İÇE

VALİ ÖKSÜZ KARAMANLI'DA HALKLA İÇ İÇE

VALİ ÖKSÜZ, KARAMANLI'DA BİR DİZİ ZİYARETLERDE BULUNDU

Burdur Valisi Türker Öksüz, programı kapsamında ziyaret ettiği Karamanlı'da aldığı brifing ve yatırım incelemelerinin yanı sıra bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Kaymakamlık ziyaretinin ardından İlçede Cuma günleri kurulan pazarı gezen Vali Öksüz, esnaflara hayırlı işler dileyerek selam verdi.

Karamanlı İlçesinde ikamet eden, Şehidimiz  J. Er Adnan Çelik'in ailesini evlerinde ziyaret eden Vali Öksüz, bir süre sohbet ettiği Şehidimizin Ailesine herhangi bir talepleri olup olmadığını sordu.

Ne yaparsak yapalım Aziz Şehitlerimize olan borcumuzu ödeyemeyiz diyen Vali Öksüz, ancak onlardan bizlere emanet olan siz kıymetli ailelerine sahip çıkmak, her daim yanınızda olmak bizim öncelikli görevimiz olacaktır dedi.

Karamanlıda 1800'lü yılların başından itibaren kaynağından akmaya devam eden tarihi Demiroluk Çeşmesi'nde de incelemede bulunan Vali Öksüz, Kadın Girişimci Üretim ve İşletme Kooperatifi Yöresel Ürün Satış noktasını ziyaret ederek, Karamanlıya özgü el emeği yöresel tatlar ile satışı yapılan diğer ürünler hakkında bilgi aldı.

        

      

          

T.C. BURDUR VALİLİĞİ BÜLTEN