Flaş Haber Yeni

VALİ BİLGİHAN'DAN GÖLHİSAR TEMASLARI

VALİ BİLGİHAN'DAN GÖLHİSAR TEMASLARI

Burdur Valisi Tülay Baydar Bilgihan, ilçe ziyaretleri kapsamında Gölhisar İlçesine ziyarette bulundu.

Vali Bilgihan, Gölhisar İlçesi programında Kaymakamlığa ziyarette bulundu. Gölhisar Kaymakamı Emre Çifci’yi makamında ziyaret eden Vali Bilgihan, İlçe ile ilgili ekonomi, eğitim, sağlık, sanayi ile devam eden yatırımlar ve hizmetler ile ilgili brifing aldı.

Vali Bilgihan programının devamında İlçe Jandarma Komutanlığına ve İlçe Emniyet Müdürlüğüne ziyarette bulundu. Ziyaretleri sırasında Jandarma ve Emniyetin sorumluluk alanlarındaki genel asayiş, güvenlik ve trafik çalışmaları hakkında brifing aldı.

Vali Bilgihan daha sonra Gölhisar İlçesine bağlı köy ve mahalle muhtarları ile biraraya geldi. Kurum müdürlerinin hazır bulunduğu toplantıda muhtarların talep ve sorunlarını dinleyen Vali Bilgihan, iletilen taleplerin takipçisi olacağını ifade etti.



Vali Bilgihan ilçe ziyaretleri kapsamında bulunduğu Gölhisar İlçesinde, Şehidimiz Himmet Özbilgin'in annesi Ummuhan Özbilgin ile Şehidimiz Mehmet Ali Özer'in annesi Ayşe Özer’i evlerinde ziyaret etti.

Vatanını, milletini, bayrağını korumak için canlarını veren Şehitlerimizi hiçbir zaman unutmayacaklarını dile getiren Vali Bilgihan fedakâr ailelerinin her zaman yanlarında olacaklarını dile getirdi.

Gölhisar programı kapsamında UNESCO Dünya Mirası Geçici Listesinde yer alan Kibyra Antik Kenti'ni de ziyaret eden Vali Tülay Baydar Bilgihan, Kazı Başkanı Prof. Dr. Şükrü Özüdoğru'dan antik kent ve devam eden kazı çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Vali Bilgihan’ın ziyaretleri sırasında Gölhisar Kaymakamı Emre Çifci, İl Emniyet Müdürü Ahmet Kurt, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Mehmet Balcı, Gölhisar Belediye Başkanı İbrahim Sertbaş, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Asım Ertilav ve kurum müdürleri yer aldı.

 

Burdur Valiliği/Bülten