Flaş Haber Yeni

GÖLHİSAR BELEDİYESİ YAŞLI BAKIM VE UMUT EVİ TEMELİ ATILDI

GÖLHİSAR BELEDİYESİ YAŞLI BAKIM VE UMUT EVİ TEMELİ ATILDI

Burdur Gölhisar Belediye Başkanlığı hizmetlerine yeni bir hizmet daha ekledi. Yaşlı Bakım ve Umut Evi temeli 23 Haziran 2023 Cuma günü saat 10.00’da düzenlenen törenle atıldı. Gölhisar Belediye Başkanlığı Araç Park Alanı Kademe Hizmet binasının da açılışının yapıldığı tören Burdur Valisi Ali Arslantaş,  AK Parti Burdur Milletvekili Mustafa Oğuz, CHP  Burdur Milletvekili  İzzet Akbulut, Gölhisar Belediye Başkanı İbrahim Sertbaş, siyasi parti sivil toplum örgütleri başkanları ve temsilcileri ile hayırsever Mustafa Eravcı katıldı.

Gölhisar-Altınyayla karayolu üzerine yapılacak projenin temel atma töreni saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması sonrası protokol konuşmaları ile devam etti. Protokol konuşması çerçevesinde Vali Arslantaş, Burdur Milletvekili Mustafa Oğuz, Burdur Milletvekili İzzet Akbulut, Gölhisar Belediye Başkanı İbrahim Sertbaş ve hayırsever Mustafa Eravcı birer konuşmada bulundular.

Programın son bölümünde Hazine ve Maliye Bakanlığından Gölhisar Belediyesine tahsisli 4 bin 396 metre karelik alana sahip olan 1 idarî bina ve 9 konuttan oluşacak tesis içerisinde; yemekhane, kafeterya, mescit, fizik tedavi merkezi, berber, revir, sağlık merkezi, hobi odası gibi sosyal alanların olacağı Gölhisar Belediyesi Yaşlı Bakım ve Umut Evi Projesinin temeli Vali Arslantaş, hayırsever aileler ve beraberlerine yer alan protokol üyelerinin butona basmasıyla atıldı.

Vali Arslantaş daha sonra Gölhisar Belediyesi bünyesinde yer alan Araç Park Alanı Kademe Hizmet Birimi açılış törenine katıldı. Açılış sonrası Gölhisar Belediye Başkanı Sertbaş, Vali Arslantaş'a birim faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

Haber Merkezi