Flaş Haber Yeni

VALİ ALİ ARSLANTAŞ’A FAHRİ HEMŞEHRİLİK PAYESİ VE BERATI’ VERİLDİ

VALİ ALİ ARSLANTAŞ’A FAHRİ HEMŞEHRİLİK PAYESİ VE BERATI’ VERİLDİ

VALİ ALİ ARSLANTAŞ’A FAHRİ HEMŞERİLİK PAYESİ VE BERATI’ VERİLDİ

 

Burdur Valiliğinde görev yapmakta iken son çıkan  ‘Valiler Kararnamesi’ ile ‘Vali-Mülkiye Başmüfettişliği’ görevine getirilen Vali Ali Arslantaş’a Burdur Belediye Meclisi tarafından ‘Fahri hemşerilik payesi ve beratı’ verildi.

Berat 14 Ağustos 2023 Pazartesi Burdur Ticaret ve Sanayi Odası tarafından MAKÜ Lavanta Tepesi Otel’de saat 20.00-23.00 saatleri arasında Vali Ali Arslantaş’a veda, vefa yeğinde verildi.

 Burdur protokol üyeleri,  kaymakamlar, il, ilçe ve belde belediye başkanları, siyasi parti, sivil toplum örgütleri başkan ve temsilcileri, sanayi iş adamları, kurum müdürlerinin katılımı ile gerçekleşen programda Vali Ali Arslantaş’ın beratını Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yusuf Keyik ile birlikte takdim etti.

VALİ ARSLANTAŞ: “BURDURLU OLMANIN ONURUNU DA ÖMRÜMÜZÜN SONUNA KADAR GURURLA TAŞIYACAĞIZ.”

Bert takdimi öncesi kısa bir konuşma yapan Vali Ali Arslantaş: “Ben  Burdur Belediye Meclisimize, başkanımıza, teşekkür ediyorum. Böyle bir onuru bize layık gördükleri için. Burdurlu olmanın onurunu da ömrümüzün sonuna kadar gururla taşıyacağız, evlatlarım ve ailem ile birlikte.” dedi.

Vali Arslantaş konuşmasını şu şekilde tamamladı: “Bundan önceki 11 yerde bu millete hizmet etme şansını veren sayın Cumhurbaşkanımıza, bakanlarımıza, devlet büyüklerimize teşekkür ediyorum. Bu yükü birlikte omuzladığımız arkadaşlarımızın  her birini tek tek sevgi, saygı ve muhabbetle yad ediyorum.” sözlerine yer verdi.

BAŞKAN ERCENGİZ: “YOLUNUZ BAHTINIZ AÇIK OLSUN, HAYIRLI UĞURLU OLSUN.”

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz “Fahri hemşerilik payesi ve beratı’ hakkında yaptığı konuşmada:  “Sayın Valimize bir hemşehrilik beratı vererek, onu bu şehirden uğurlamak değil, onu bu şehrim bir parçası yapmaya Belediye Meclis üyelerimizin katkıları ve izinleri ile (15 Ağustos 2023 Salı günü) alacağımız kararı gidecek olması dolayısı ile bugün buradan ilan edip beratını takdim etmek istiyorum. Birazdan eğer kabul buyurursanız hemşehrilik beratını size takdim edeceğim.” dedi.

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, konuşmasının devamında:  “Burdur halkı sizi sadece çalışkanlığı ile sevmedi. Yörük çocuğu olmanız, Burdurlular gibi konuşuyor olmanız Burdurluların gönlüne taht kurdu. İnşallah bundan sonraki süreçte alacağınız mutlaka yeni görevler olacaktır. Bu görevleri de eksizsiz tam yerine getireceğinizden en azından arkadaş dost ifade etmek isterim hiç şüphem yok yapacaksınızdır. Yolunuz bahtınız açık olsun.  Kıymetli hanımefendi ve çocuklarınız ile birlikte kıymetli o fahri  beratın gereğini yerine getireceğinizi umut ediyorum. Zaman zaman gelip Burdur’u ziyaret edip, bizlerle birlikte olursanız tüm Burdur halkı olarak bizlerde bundan son derece mutluluk duyacağız. Yolunuz bahtınız açık olsun, hayırlı uğurlu olsun.” diye konuştu.

BAŞKAN KEYİK, BELEDİYE MECLİS ÜYELERİNE TEŞEKKÜR ETTİ

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik: “Burdur Belediye Başkanımızın Fahri hemşerilik payesi ve beratı’ vermesi de bizleri ziyadesi ile memnun etmiştir. Ben bu vesile ile sayın belediye başkanımıza belediye meclis üyelerimize,  ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” dedi.

HALİL İBRAHİM KARA - ZUHAL DALDAL