Flaş Haber Yeni

ÜZERİNE AĞAÇ DÜŞEN SAADET PARTİSİ BURDUR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ADNAN ERSAN O ANLARI GAZETEMİZE ANLATTI

ÜZERİNE AĞAÇ DÜŞEN SAADET PARTİSİ BURDUR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ADNAN ERSAN O ANLARI GAZETEMİZE ANLATTI

Çağdaş Burdur Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Ali Arıkanoğlu ve Muhabir Halil İbrahim Kara Saadet Partisi Burdur Belediye Başkanı Adayı Adnan Ersan oğlu Saadet Partisi 1. Sıra Burdur Belediye Meclisi Adayı Taha Ersan evinde geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. 5 Mart 2024 Salı Öğle saatlerin devrilen ağacın altında kalan Adnan Ersan tedavi gördüğü Burdur Devlet Hastanesi'nden 9 Mart 2024 Cumartesi günü saat 13.00 da taburcu oldu.

 Ayağından ve başından yara alan Adnan  Ersan, başı, onur belinden  yara alan Taha Ersan Çağdaş Burdur Gazetesi Muhabirimize  kaza anını anlattı “Ben hiçbir şey bilmiyorum sadece o anda şuurumu kaybetmişim acilde işlemlerin son devrelerinde kendime geldim. Taha yanımdaydı. Onun anlatmalarıyla, basında çıkan bazı görüntüleri izleyince olayın vahametini ve büyüklüğünü anladım. Dedim ki, ‘Allah’tan o anda şuurum kaybolmuş.’ Çünkü öyle bir kütle üzerinde olması her şey sanki ince bir kıl çeker gibi Allah’a şükür arka arkaya, bizlere, o pozisyona zarar vermeyecek şeklide yetkililer tarafından oradaki gayretli arkadaşlar tarafından esnafımızın bilinçli davranışlarıyla bizi oradan tereyağından kıl çeker gibi çekmişler, ambulansa bindirmişler. Sonra işte doktor bey operasyon yaptı. O olayı görüp de bu tip bir operasyondan kurtulmak ancak benim tek söyleyeceğim kelime ‘elhamdülillah’ demek. Bu olay Saadet Partisi Belediye Başkanlığı seçim çalışmalarını gerçekleştirirken olmuş bir olay. Esnaflarımızı ziyaret ediyoruz. O gün ki çalışmalarımız o bölgeyle ilgiliydi. Tabi hava da rüzgarlıydı. Tahmin ediyorum o ağaçta rüzgardan kaynaklı düşmüş olabilir diye düşünüyoruz.” Şekilnde konuştu

Saadet Partisi 1. Sıra Burdur Belediye Meclisi Adayı Taha Ersan: “başkan adayımızla beraber çalışmalarımıza her gün devam ederken, Salı günü maalesef o rüzgarlı havada elim bir kaza geçirdik. Ağaç bana da darbeler yaptı ben çok şükür altında kalmadım ama belime aldığım bir darbe var. Ağrılarım var ama ben aynı gün taburcu oldum. Çok mucizevi şekilde oradan kurtulmuş olduk. Mucize kelimesini herkes anlatabilir ama biz yaşadık. Rabbime ne kadar şükretsek azdır. Baktığımızda bütün ilerde böyle kazalar olmuş. Bu durumlarda ağaçlarımızı kontrol edilmeli. Böyle şeyler tekrar yaşanmamalı. Başkan adayımızın broşürlerini yine ulaştıracağız sahaya ineceğiz.” dedi.

Halil İbrahim Kara-Hale Pak