Flaş Haber Yeni

UGANDA TARIM BAKANI DURANLAR’DA

UGANDA TARIM BAKANI DURANLAR’DA

Uganda Cumhuriyeti Tarım Bakanı Bright Kanyontore Rwamırama, Uganda Ankara Büyükelçisi Stephen Mubiru ve Uganda Antalya Fahri Konsolosu Emek Eker’le birlikte Bucak Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren Duranlar Süt Fabrikasını ziyaret etti. Kanal 15 TV’nin haberine göre; geçtiğimiz gün  gerçekleştirilen ziyarette Ugandalı Heyet, Şirket Sahibi Süleyman duran tarafından ağırlandı. Heyet, ilk olarak fabrikayı gezdi ve üretim faaliyetleri hakkında bilgi aldı.

Ziyaretle ilgili Kanal 15’e açıklama yapan Fabrika Sahibi Süleyman Duran, dostlukların pekiştirilmesi, üretimin yerinde görülmesi ve yapılacak olan yatırımlarla ilgili istişarede bulunmak amacıyla kendilerini ziyaret eden heyete teşekkür etti.

Uganda Cumhuriyeti Tarım Bakanı Bright Kanyontore Rwamırama, ziyaret hakkında yaptığı konuşmada ziyaretin Uganda ve Türkiye ilişkileri açısından büyük önem taşıdığını belirterek Bucak’taki Şirket Sahibi Süleyman Duran ve ekibini Uganda’ya davet etti.

Uganda Ankara Büyükelçisi Stephen Mubiru, fabrikada yapılan faaliyetler hakkında bilgi aldıklarını belirterek; “Duran’ın inovatif düşüncelerinin aynılarını Uganda’da da hayata geçirmeyi temenni ediyoruz” dedi.   Haber Merkezi