Flaş Haber Yeni

TÜRKİYE'DE BİR İLK, BURDUR’DA BİR İLK!!

TÜRKİYE'DE BİR İLK, BURDUR’DA BİR İLK!!

Burdur’da Emekevler Şehit Rıza Çevik Mesleki ve Teknik Anadolu Ortaokulu açıldı.

AK Parti Burdur İl Başkanlığı tarafından yayımlanan duyuruda: “AK Parti Burdur İl Başkanı Mustafa Özboyacı, Burdur Milletvekilleri Prof. Dr. Adem Korkmaz ile Mustafa Oğuz’un sıkı takipleri sonucunda Milli Eğitim Bakanlığı tarafından İlimiz Emekevler Mahallesindeki Emekevler Şehit Rıza Çevik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ek binasına Ortaokul açıldı.

Emekevler Şehit Rıza Çevik Mesleki ve Teknik Anadolu Ortaokulu ismi ile açılan okulunun donatımı hızlı bir şekilde yapılarak ilk öğrencilerini aldı ve bugün (12.09.2024 tarihinde) eğitim öğretime başladı.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Bursa, Sivas, Konya ve Burdur illerinde Meslek Liseleri bünyesinde ilk defa Ortaokullar açıldı.

Emekevler Şehit Rıza Çevik Mesleki ve Teknik Anadolu Ortaokulu ilimizin tüm kayıt bölgesinden öğrenci almakta ve geçişler şu anda açıktır. Emeklerinden dolayı başta Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, Milli Eğitim Bakanımız Yusuf Tekin’e, İl Başkanımız Mustafa Özboyacı’ya, Burdur Milletvekillerimiz Prof. Dr. Adem Korkmaz, Mustafa Oğuz’a ve tüm emeği geçenlere teşekkür ederiz.” denildi.

AK PARTİ BÜLTEN