Flaş Haber Yeni

‘TÜRKİYE YÜZYILI BAŞLIYOR’ STANDI BURDUR’DA DA AÇILDI

‘TÜRKİYE YÜZYILI BAŞLIYOR’  STANDI BURDUR’DA DA AÇILDI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Türkiye Yüzyılı’ programını açıklamasının ardından Burdur’da da ‘Türkiye Yüzyılı Başlıyor’ stantları açıldı.

İlimizin değişik alanlarında açılan stantlarda Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 28 Ekim'de Ankara Spor Salonu'nda düzenlenen programda açıklanan AK Parti "Türkiye Yüzyılı" vizyonu Burdur kamuoyuna anlatılıyor. Bastırılan broşürler halka dağıtıldı. Ak Parti Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik, Yasin Uğur, İl Başkanı Volkan Mengi, Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Okan, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Zeliha Erdoğan Bağcı, İl Gençlik Kolları Başkanı Yunus Erkan, açılan stantlarda Türkiye Yüzyılı programları ile sanayiden, ekonomiye, sağlıktan tarıma,  savunma sanayiinden tarıma varıncaya kadar yapılan yatırımları anlattılar. Hatırlatmalarda bulundular.

Geçtiğimiz Cumartesi günü Burdur Cumhuriyet meydanında açılan stantta Çağdaş Burdur Gazetemiz Halil İbrahim Kara’ya  röportaj veren Ak Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Yunus Erkan; “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın startını verdiği Türkiye Yüzyılı’nı bizde Burdur’da başlatmış olduk. Burdur Cumhuriyet meydanında standımızı açtık. Burada  hem yeni üye kayıtlarımıza devam ediyoruz. Hem de vatandaşlarımız ile hasbihâlde bulunuyoruz. Bize Burdur’da Burdur gençliği olarak elhamdülillah Cumhurbaşkanımızın  arkasındayız, arkasında olmaya devam edeceğiz. Burdur’da 2023’te Allah’ın izni ile çok güzel bir sonuç alacağız. Cumhurbaşkanımızı tekrardan Cumhurbaşkanı olarak seçtireceğiz.” dedi.

Halil İbrahim Kara