Flaş Haber Yeni

TÜRKER ÖKSÜZ, 8. BÖLGE DÜZENSİZ GÖÇLE MÜCADELE KOORDİNASYON TOPLANTISINA KATILDI

TÜRKER ÖKSÜZ, 8. BÖLGE DÜZENSİZ GÖÇLE MÜCADELE KOORDİNASYON TOPLANTISINA KATILDI

 

Burdur Valisi Türker Öksüz Afyonkarahisar’da gerçekleşen 8. Bölge Düzensiz Göçle Mücadele Koordinasyon Toplantısına katıldı. 8. bölge kapsamında yer alan İllerin katılımı ile geçtiğimiz gün  gerçekleşen toplantıda, düzensiz göçle daha etkin ve verimli bir mücadele yürütebilmek amacıyla yapılan çalışmalar değerlendirilerek, koordinasyonu gerektiren konular görüşüldü.

Düzensiz göçle daha etkin ve verimli bir mücadele yürütebilmek ve kurumlar arası koordinasyonun arttırılması amacıyla düzenlenen toplantıya Afyonkarahisar ValisiD oç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, Burdur Valisi Türker Öksüz, Antalya Valisi Hulusi Şahin, Isparta Valisi Aydın Baruş, Düzensiz Göçle Mücadele ve Sınır Dışı İşleri Genel Müdürü Ramazan Seçilmiş, Konya Vali Yardımcısı Faruk Bekârlar, Karaman Vali Yardımcısı Mehmet Yasin Erkan, İl Jandarma Komutanları, İl Emniyet Müdürleri ve İl Göç İdaresi Müdürlerinin katılımıyla Afyonkarahisar ev sahipliğinde yapıldı.

Bölge illerinde yürütülen faaliyetlerin değerlendirildiği toplantıda; düzensiz göçle daha etkin ve verimli bir mücadele yürütebilmek amacıyla ülke genelinde alınan tedbirler, 8. Bölge illerine ilişkin istatistiki veriler ve kontrol noktalarının etkinliği, alınan önlemler ile yapılan çalışmalar istişare edildi.

Karşılıklı görüş alışverişinde bulunulması ile toplantı sona erdi.

 

Haber Merkezi