Flaş Haber Yeni

TÜRK KIZILAY BURDUR ŞUBESİ, 'BU RAMAZAN SENSİZ OLMAZ' SLOGANIYLA REKOR KIRMAYA HAZIRLANIYOR

TÜRK KIZILAY BURDUR ŞUBESİ, 'BU RAMAZAN SENSİZ OLMAZ' SLOGANIYLA REKOR KIRMAYA HAZIRLANIYOR

Türk Kızılay Burdur şubesi, her sene bir Ramazan geleneği olan Gıda Kolisi çalışmalarına hızlı bir şekilde başladı.

“Bu Ramazan Sensiz Olmaz” sloganı ile ihtiyaç sahibi hanelere ziyaret gerçekleştiren Türk Kızılay Burdur Şubesi 2024 yılı Ramazan Kolisi alanında Türkiye çapında rekor kırmak için yardımsever Burdurlu bağışçıları bu çağrıya davet ediyor.

Burdur Şubesi, GIDA KOLİSİ bağışı yapan bağışçılara, bağışlarının diledikleri mahalle veya köyde dağıtılması seçeneğini sunarak yapılan her bağışın Burdur'da kalmasını ve toplumun ihtiyaçlarının doğrudan karşılanmasını sağlıyor.

Türk Kızılay Burdur Şube Başkanı Dr. Murat Kuş, Ramazan ayına Gazze'de yaşanan insani krizle birlikte buruk girildiğini belirtti. Kuş, yapılan yardımların önemine vurgu yaparak; “Biliyorsunuz ki bu yıl Ramazan ayına Gazze’de yaşanan insanlık dışı gelişmeler nedeniyle buruk giriyoruz. Şimdiye kadar Türk Kızılay 300 bin gıda kolisi ve 400 bin adet de giyim kolisini farklı limanlardan kalkan gemiler ile Filistin’e ulaşsın diye gönderdi. Bir yandan bu çalışmalar sürerken bir yandan da Burdur halkı için çalışmak zorundayız. Burdur’da çalınmadık kapı bırakmayacağız. Gıda kolisi bağışlayacak yardımsever vatandaşlarımız bilsinler ki Burdur şubesine yapılan bir bağış Burdur sınırları içerisinde ihtiyaç sahibi ailelere gidecek. Ayrıca bağışçılarımız, dilerlerse kolilerin dağıtılacağı mahalle veya köyü kendileri de seçebilir ve çalışmalara bizzat kendileri de katılabilirler. Ben yardımsever Burdur Halkına sizlerin aracılığı ile tekrardan teşekkür ediyor, sağlık ve huzur dolu bir Ramazan ayı diliyorum.” ifadelerini kullandı.

MELİSA ADINISEVER