Flaş Haber Yeni

TEŞKİLATLARDAN SORUMLU GENEL BAŞKAN YARDIMCISI BURDUR'A GELDİ

TEŞKİLATLARDAN SORUMLU GENEL BAŞKAN  YARDIMCISI BURDUR'A GELDİ

İYİ PARTİ’NİN TEŞKİLATLARINDAN SORUMLU GENEL BAŞKAN YARDIMCISI BURDUR’A GELDİ

İYİ Parti’nin teşkilatlarından sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Buğra Kavuncu, dün Burdur’da İYİ Parti binasını ziyaret etti. Ziyaret sırasında parti üyeleriyle buluşan Kavuncu, önemli açıklamalarda bulundu.

Konuşmasında, Haziran ayında gerçekleştirilen 3. Olağan Kongre ve sonrasında oluşturulan başkanlık divanının çalışmalarını değerlendiren Kavuncu, "Biliyorsunuz Haziran ayında 3.Olağan Kongremizi yaptık. Bu 3.Olağan kongrenin akabinde başkanlık divanı oluştu. Biz hemen bir takvim, bir planlama yaptık ve Türkiye’de il başkanlıklarımızın birçoğunu ziyaret ettik. Bugünde o ziyaret kapsamında Antalya’daydık. Antalya’dan Burdur’a geçtik. Şimdide Burdur’dan da Isparta’ya geçeceğiz. Bugünde üç İl teşkilatımızı ziyaret etmiş olacağız. 40’ın üzerinde İl başkanlığımızı son bir ay içerisinde de ziyaret etmiş olduk. Tabi bu yapmış olduğumuz ziyaretlerde iki ana amacımız var. Bunlardan bir tanesi önümüzdeki dönem teşkilat başkanlığı olarak nasıl bir çalışma anlayışımız prensibimiz olacak onu teşkilatlarımızla paylaşmak ama ondan çok daha önemlisi kıymetli teşkilat mensuplarımızın hem önümüzdeki süreçle alakalı hem teşkilat başkanlığından beklenti noktasında önümüzdeki dönemde nelere ihtiyaç var bunları belirlemek ve ona göre de doğru kurguyu yapmak. Amacımız o. Tabi gittiğimiz il başkanlıklarından hem önümüzdeki yerel seçim süreci, geçirmiş olduğumuz genel seçimle ilgili bunlarla ilgili değerlendirmeler ve onunla beraber de önümüzdeki süreçle alakalı teşkilatlarımızın görüşlerini fikirlerini alıyoruz.’ dedi.

    

“26 AĞUSTOS’TA ÖNEMLİ BİR AKTİVİTEMİZ OLACAK”

Kavuncu, konuşmasının devamında 26 Ağustos'ta yapılacak önemli bir etkinliği duyurdu, "26 Ağustos’ta önemli bir aktivitemiz olacak. Büyük Taarruz’un 101.yıldönümünde 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın hemen öncesinde o kutlu yürüyüşün  büyük taarruzun başladığı gün olan 26 Ağustos’ta Afyonkarahisar’da  İYİ parti olarak bir etkinlik düzenliyoruz. Bütün teşkilatlarımızın da katılacağı uzun süredir de sessizliğine muhafaza etmiş olan genel başkanımızın önemli bir açıklama önemli açıklamalar yapacağı ile toplantı olacak. Bir taraftan onun detaylarını hazırlıklarını da götürüyoruz. Önümüzdeki süreç önemlidir. Biz bir genel seçim geçirdik ve bu genel seçimde de milletimiz seçmenimiz bize muhalefet görevi verdi. İktidar olmak kadar da önemlidir muhalefet, doğru muhalefet yapmak, memleketin milletin dertlerini ihtiyaçlarını anlamak ve bu ihtiyaçlar doğrultusunda da halkıyla hem mecliste hem il teşkilatlarımızda vatandaşlarımızın iktidarla alakalı sıkıntılarını iktidarla alakalı şikayetlerini gündeme  getirmek çok önemli. İYİ Parti teşkilatları bu anlayışla bu şuurla üstüne düşeni yapmakta ve daha fazlasının yapmak için de daha iyiye ulaşmak içinde çaba içerisindeler. Bizde bugün Burdur il başkanlığımızda birazdan detayları konuşacağız. Ama ondan önde kıymetli basın mensuplarımıza bir merhaba diyelim. Sebebi ziyaretimizle ilgili bir açıklamada bulunalım istedik." dedi.

Program daha sonra basına kapalı şekilde devam etti. 

  

H.Nesibe Solak- Melisa Adınısever