Flaş Haber Yeni

TARIM VE ORMAN BAKANLIĞINDA GÜNDEM BURDUR

TARIM VE ORMAN BAKANLIĞINDA GÜNDEM BURDUR

Recep Tayyip Erdoğan Liderliğinde “Türkiye Yüzyılı” sloganıyla Bismillah diyen 66. Hükümetin kurulması sonrası Ankara’da gündem iller üzerine kurulmaya başlandı. Tarım ve Orman Bakanlığında 16 Ağustos 2023 sabah saatlerinde gündem “Burdur” olarak belirlendi. Önceki dönem Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı olan 66. Hükümetin Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı’nın daveti üzerine Ankara’ya giden Burdur heyetinde yeni atanan Burdur Valisi Türker Öksüz, Burdur Milletvekilleri Prof. Dr. Adem Korkmaz, Mustafa Oğuz, AK Parti Burdur İl Başkanı Mustafa Özboyacı, İl Genel Meclisi Başkanı Murat Akbıyık, AK Parti İlçe Başkanları, İlçe Belediye Başkanları katılım sağladı.

 

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda Bakan Yardımcıları Ebubekir Gizligider, Ahmet Gümen, DSİ Genel Müdürü Mehmet Akif Balta, Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş. Genel Müdürü Muhiddin Şahin, TMO Genel Müdürü Ahmet Güldal, TKDK Başkanı Ahmet Abdullah Antalyalı ve bakanlığın diğer genel müdürlerinin katılımıyla yaklaşık 3 saat sürdü.

 

Toplantı ile ilgili değerlendirme de bulunan AK Parti Burdur İl Başkanı Mustafa Özboyacı; “ Tarım ve Orman Bakanımız Sayın İbrahim Yumaklı’nın daveti üzerine yeni atanan valimiz, milletvekillerimiz, ilçe başkanlarım ve ilçe belediye başkanlarımızla geldiğimiz bakanlığımızda Tarım ve Orman Bakanlığımız özelinde il merkezimizden tüm ilçe, belde ve köylerimizde yapılan yatırımların son durumu ve yapılacak olan yatırımların neler olacağı üzerinde öncelikli görüştük. Çiftçilerimizin desteklemeleri, hayvancılarımızın süt fiyatları, oda başkanlarımızın talepleri, Burdurumuzun içme suyu sorunu, Burdur Şeker Fabrikamızın modernizasyonu ve diğer konularla ilgili Bakanımız, Bakan yardımcılarımız ve genel müdürlerimizle çok verimli bir toplantı gerçekleştirdik. İlerleyen zamanlarda diğer bakanlarımızla gerek ilimizde, gerekse bakanlıklarımızda buluşarak yatırımlarımızı ekip ruhuyla yakından takip edeceğiz.

 

Haber Merkezi