Flaş Haber Yeni

TARIM REFORMU GENEL MÜDÜRÜ/YÖNETİM OTORİTESİ BAŞKANI DR. OSMAN YILDIZ TOPLANTIDA KONUŞTU

TARIM REFORMU GENEL MÜDÜRÜ/YÖNETİM OTORİTESİ BAŞKANI DR. OSMAN YILDIZ TOPLANTIDA KONUŞTU

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Gümen IPARD 3 Tanıtım ve Bilgilendirme Toplantısı’na katıldı.

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Gümen, Tarım ve Orman Bakanlığı Tarım Reformu Genel Müdürlüğü IPARD Yönetim otoritesi tarafından IPARD 3 Tanıtım ve Bilgilendirme faaliyetleri için teknik destek projesi 2 kapsamında Burdur’da düzenlenen IPARD 3 Tanıtım ve Bilgilendirme Toplantısı’na katıldı.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Aziz Şehitlerimiz için 1 dakikalık saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşımızın okunması ile başlayan toplantı, açılış konuşmaları ile devam etti. Toplantıda konuşan Tarım Reformu Genel Müdürü/Yönetim Otoritesi Başkanı Dr. Osman Yıldız IPARD 1 ve 2 projelerine değinerek IPARD 3’ün özelliklerine değindi. Başkan Yıldız konuşmasında: “önceki programlardan birkaç tane daha fazla tedbir koyarak farklı yönlere kaymayı planladık. Bu Avrupa Birliği ile ortak yürütmüş olduğumuz bir çalışma yani hem ulusal bütçede hem de Avrupa Birliği bütçesine gelen bir kaynak. Bu nedenle buradaki kuralları ve süreçleri kendi ülkemizde süreçlere entegre ederek yürütmeyi planlayarak ortaya koyduk.” Sözlerine yer verdi.

Kırsal altyapı ile çalışmaları sürdüreceğine değinen Başkan Yıldız: “Köy, belde ve kırsal mahalledeki unsurlardaki altyapıyı sizlere yatırım amaçlı olarak destek unsurlarına koyacağız.” İfadelerine yer verdi.

Hale Pak