Flaş Haber Yeni

ŞİMŞEK, SAĞLIK ÇALIŞANLARININ TIP BAYRAMINI KUTLADI

ŞİMŞEK, SAĞLIK ÇALIŞANLARININ TIP BAYRAMINI KUTLADI

Cumhur İttifakı Burdur Belediye Başkanı Adayı Mehmet Şimşek, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısı ile Burdur Devlet Hastanesi’ne gitti.

Hastanede görev yapan sağlık çalışanlarının Tıp Bayramını kutladı.  Ak Parti Burdur Merkez ilçe Başkanı Hüseyin Okan, Kadın Kolları Başkanı Cennet Tanrıöver Özalp, Gençlik Kolları Başkanı Yunus Erkan, Ak Parti Başkan Yardımcısı Bahri Şimşek ve yönetim kurulu üyelerinin hazır bulunduğu ziyarette Burdur Devlet Hastanesi Başhekimi  Opr. Dr. Murat Yüksel tarafından karşılanan Cumhur İttifakı adayı Mehmet Şimşek, hastanede görev yapan tüm personel ile tek tek tokalaştı, 14 Mart Tıp Bayramlarını tebrik etti.

  

Ziyarette doktorlar odasında doktorlar ile bir araya gelen Şimşek,  ilimiz hakkında görüş ve önerilerini aldı. Ziyaretlerinden dolayı Mehmet Şimşek’e teşekkür eden Devlet Hastanesi Doktorları, içme suyu, trafik ve alt yapı ve AVM (alış veriş merkezi)  konularında serzenişlerde bulundular.

  

Gelen taleplere tek tek yanıt veren Cumhur İttifakı Burdur Belediye Başkanı adayı Mehmet Şimşek, göreve gelir gelmez ilk iş olarak içme suyu sorunu çözeceklerini söyledi. AVM başta olmak üzere kendilerine iletilen tüm sorunların çözümü için projelerinin hazır olduğunu söyledi.

Halil İbrahim Kara