Flaş Haber Yeni

SEÇİMDEN SONRA BURDUR BELEDİYESİ’NDE İŞÇİ KIYIMI OLMAYACAK SÖZÜ

SEÇİMDEN SONRA BURDUR BELEDİYESİ’NDE İŞÇİ KIYIMI OLMAYACAK SÖZÜ

Ak Parti Burdur İl Başkanı Mustafa Özboyacı, belediye seçimlerini kazanmaları halinde işçi kıyımına gidilmeyeceğini açıkladı.

Başkan Özboyacı, “Yerel seçimlerden sonra, belediyeyi devraldıktan sonra bizim böyle bir niyetimiz yok. Bizler hakkını vererek işini yapan herkesin emeğinin karşılığını tam zamanında öderiz.” dedi.

“Belediye seçimlerinden sonra maalesef biz de olmasa bile CHP belediyelerinde işçi kıyımları yaşanmakta. Biz daha önce de bu süreçleri yaşadık. Ancak bizim belediyelerimizde veya kurumlarımızda biz herhangi bir kıyıma gitmedik.” diyen Başkan Özboyacı; “Bizim amacımız işin doğru ve düzgün yapılması. Biz işini hakkıyla yapan, hakkını vererek yapan hiç kimseye dokunmadık. Önümüzde 31 Mart Belediye Seçimleri var. Yerel seçimlerden sonra, belediyeyi devraldıktan sonra bizim böyle bir niyetimiz yok. Bizler hakkını vererek işini yapan herkesin emeğinin karşılığını tam zamanında öderiz. Önümüzdeki seçim sürecini sakin bir şekilde atlatacağız ve Burdur’umuza hizmet etmek için Mehmet Şimşek Başkanımla birlikte çok çalışacağız, çok emek vereceğiz. Burdur’umuzun ihtiyaçları var, eksiklikleri var. Sosyal alanlardan, alt yapıya, suya kadar, asfaltına, kaldırımına kadar birçok eksiklikler var. Hızlı bir şekilde biz planlamamızı, programlamamızı yaptık. İnşallah bunları tez zamanda faaliyete geçireceğiz. 5 yıllık süreyi verimli bir şekilde kullanacağız. 5 yılın sonunda tekrardan sizlerin huzurunda olacağız.” açıklamasında bulundu.

Mine Kaya