Flaş Haber Yeni

SAADET PARTİSİ BURDUR İL BAŞKANLIĞI FİLİSTİN İÇİN MEYDANLARA İNDİ

SAADET PARTİSİ BURDUR İL BAŞKANLIĞI FİLİSTİN İÇİN MEYDANLARA İNDİ

Saadet Partisi Burdur İl Başkanlığı, İsrail’in Filistin’de gerçekleştirdiği soykırım ve katliamlara tepki göstermek amacıyla bugün meydanlara indi.

“Vicdanının sesini duy! Harekete Geç” sloganıyla düzenlenen eylemde, Cumhuriyet Meydanı’nda yapılan basın açıklamasında İsrail’in vahşetine karşı tepkiler dile getirildi. Basın açıklamasına çok sayıda parti üyesi ve vatandaş katılım gösterdi.

“Mücadelemizden hiç vazgeçmedik ve vazgeçmeyeceğiz”

İl Başkanı Musa Sayar, Filistin'de yaşanan katliamlar ve Batı'nın ikiyüzlü politikalarını eleştirdi. Sayar, Siyonist İsrail'in tüm uluslararası hukuk kurallarını hiçe sayarak okulları, hastaneleri ve camileri bombaladığını belirtti. Bölgedeki işbirlikçilerin kabul edilemez olduğunu vurgulayan Sayar, Siyonizm’in asıl hedefinin sadece Filistin değil, tüm İslam coğrafyası olduğunu söyledi. Milli Görüş'ün 55 yıldır bu mücadeleyi sürdürdüğünü ifade eden Musa Sayar, hak yolundan dönmeyeceklerini dile getirdi.

"İsrail'le ticaret Filistin'e ihanettir"

Saadet Partisi Burdur İl Başkanı Musa Sayar, Filistin'e yönelik işgaller ve İsrail ile devam eden ticari ilişkiler konusunda eleştirilerde bulunarak, "İsrail'le ticaret Filistin'e ihanettir"dedi. Ayrıca, Vicdan Gemisi'nin hâlâ engellendiğini belirten Sayar, iktidara çağrıda bulundu: "İsrail’e yapılan ticareti durdurun, İncirlik ve Kürecik üslerini kapatın" dedi.

Filistin'in insanlığın kalesi olduğunu vurgulayan Sayar, tüm vatandaşları vicdanın sesine kulak vermeye çağırdı. "Zafer, inananlarındır. Nehirden denize özgür Filistin hakikatinden asla vazgeçmeyeceğiz" diyerek konuşmasını sonlandırdı.

 

Melisa Adınısever