Flaş Haber Yeni

RECEP KALKAN GÖZYAŞLARI İÇİNDE SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI  

RECEP KALKAN GÖZYAŞLARI İÇİNDE SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI  

Burdur Esnaf ve Sanaatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birliği eski Başkanı Recep Kalkan gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı.

Merhumun cenazesi bugün kılınan ikindi namazı sonrası Ulu Camii’nden kaldırılarak Sultandere mezarlığına gönderildi.

Cenaze törenine AK Parti Burdur Mv. Prof. Dr. Âdem Korkmaz,  CHP Burdur Milletvekili İzzet Akbulut, önceki dönem AK Parti Burdur milletvekili TBMM kâtip üyesi Bayram Özçelik, DYP eski Burdur milletvekili Mustafa Örs, Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Burdur Ticaret Ve Sanayi Odası Başkanı Yusuf Keyik, Burdur Ticaret Borsası Başkanı Ömer Faruk Gündüzalp, Türkiye Damızlık Sığır Yetişticiler Merkez Birliği Başkanı Kamil Özcan,  Burdur eski belediye başkanı Sebahattin Akkaya, Esnaf Kredi Ve Kefalet Kooperatifleri Birliği Başkanı Ahmet Tural, Çağdaş Burdur Gazetesi Sahibi ve Burdur Ticaret ve Sanayi Odası başkan yardımcısı Hasan Ali Daldal, Varollar Grup Yönetim Kurulu Başkanı Baki Varol, Aytaş Akın Mermer Yönetim kurulu Başkanı Ercan Akın, Güçbriliği Yöentim Kuurlu Başkanı Hasan Hüseyin Aksöz, Burdur Esnaf ve Sanatkârlar odaları Birliği Başkanı Metin sipahi, Burdur Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatif Başkanı Yakup Yıldız, kurum müdüleri, siyasi parti, sivil toplum örgütleri başkan ve temsilcileri, esnaf tüccar iş adamları ile çok sayıda Burdur halkı katıldı. Kalkan ailesine başsağlığı dileklerinde bulundular.

Merhum Kalkan’ın defni öncesinde kısa bir konuşma yapan Burdur eski Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya; “Kendisi 1980'li yıllardan bugüne kadar Burdur’umuzun her hayırlı işinde bulunmuştur. Üniversitemizin kurulması için göstermiş olduğu çabalara çoğumuz şahittir. Aynı zamanda 40 yılı aşkın bir süredir esnafımızın yanında olmuş, her türlü desteği esnafımıza vermiştir. Dün beraberdik, beraberce sohbet ettik, eski hatıralarımızı canlandırdık ama bugün cenaze namazını kıldık. Birazdan da definini yapacağız. Bir gün biz de buraya geleceğiz ama ne zaman o belli değil. Allah rahmet eylesin." dedi.

GAZETEMİZ SAHİBİ HASAN ALİ DALDAL TAZİYE MESAJI YAYINLADI

Çağdaş Burdur Gazetesi Sahibi ve Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Hasan Ali Daldal yayınladığı taziye mesajında; “Burdur’da uzun yıllar sivil toplum örgütü başkanlığı görevinde bulunan Recep Kalkan ağabeyimizin vefat ettiğini büyük üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz.  Burdur esnaf ve sanatkârlarının her daim yanında olup uzun yıllar hizmette bulunan Recep Kalkan başkanımıza Allah’tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı diliyorum.” dedi.

Halil İbrahim Kara-H.Nesibe Solak