Flaş Haber Yeni

PTT teşkilatı 182. yaşını kutladı

PTT teşkilatı 182. yaşını kutladı

-Posta ve Telgraf Teşkilatı (PTT) kuruluşunun 182. yılını, 182. müşteriye posta pulu albümü hediye ederek kutladı.

Posta ve Telgraf Teşkilatı (PTT) 182. kuruluş yıl dönümünü Burdur’da da çeşitli etkinliklerle kutladı. Kutlama programları kapsamında ilk olarak Burdur Valisi Ali Arslantaş’a makamında ziyarette bulunuldu. Burdur Valisi Ali Arslantaş, PTT Teşkilatının kuruluşunun 182’nci yıl dönümü münasebetiyle ziyarette bulunan PTT Başmüdürü Nevzat Kazan ve beraberindeki heyeti kabul etti. Ziyaretleri sırasında PTT Başmüdürü Kazan, yıldönümü dolayısıyla düzenleyenecek etkinlikler hakkında Vali Arslantaş’a bilgi verdi.
Ziyaret dolayısıyla teşekkür eden, PTT teşkilatının köklü kurumlarımız arasında yer aldığını belirten Vali Arslantaş, tüm personelin 182. kuruluş yıldönümü kutlayarak, çalışmalarında başarılar diledi. Gerçekleşen ziyarette Başmüdür Kazan’a İdari ve Mali Birim Müdürü Mehmet Koçer ve İşletme Müdür Vekili Huriye Günay eşlik etti.
Kutlama programları kapsamında daha sonra Burdur PTT Merkez Müdürlüğü’nde 182. müşteriye hediye takdiminde bulunuldu. Günün 182. müşterisi, PTT’ye para yatırma işlemi için gelen Aziz Ulusan (38) oldu. Ulusan’a hediyesi, işlem yaptırmak için geçtiği gişede PTT Başmüdürü Nevzat Kazan tarafından takdim edildi. Başmüdür Kazan, 182. müşteri Ulusan’a posta pulu albümü hediye etti.
PTT’nin 182. Kuruluş Yıldönümünü kutlayan PTT Başmüdürü Nevzat Kazan gazetecilere yaptığı açıklamada, “23 Ekim 1840 yılında kurulan PTT Teşkilatının bugün 182. kuruluş yıldönümünü kutluyoruz. Her şeyden önce kutluyorum, 182 yıllık bir ulu çınar, Burdur PTT Başmüdürlüğü olarak PTT Merkez Müdürlüğümüzde, Genel Müdürümüz Sayın Hakan Gülten beyin göndermiş olduğu 182. müşterimize iletilmek üzere pul albümünü takdim ettik. Nice kuruluş yıl dönümlerine sağlıkla, sıhhatle ulaşmayı diliyorum. Burdur Halkımıza saygı ve sevgilerimi sunuyorum.” dedi.


Mine Kaya