Flaş Haber Yeni

OKAN KURD: YEŞİLOVA' YI YEŞİLOVALILARIN YAŞAMAKTAN MUTLU OLDUĞU, YEŞİLOVA'LI OLMAKTAN GURUR DUYDUĞU BİR İLÇE HALİNE GETİRMEK İSTİYORUM

OKAN KURD: YEŞİLOVA' YI YEŞİLOVALILARIN YAŞAMAKTAN MUTLU OLDUĞU, YEŞİLOVA'LI OLMAKTAN GURUR DUYDUĞU BİR İLÇE HALİNE GETİRMEK İSTİYORUM

27 yıldır eczacılık, 3 dönem CHP Yeşilova ilçe başkanlığı ve 25.ve 26. Dönem Burdur milletvekilliği adaylığı sürecinden sonra yerel seçimlerinde Yeşilova Belediye Başkanlığı adaylığını sosyal medya hesabından duyuran Okan Kurd Çağdaş Burdur Gazetemize verdiği röportajda:

“Yerel Seçimde Yeşilova ilçesi için yola çıktım. Daha önce de Burdur Milletvekili adayı olarak yola çıkmıştım. Salda Gölü sayesinde Ulusal turizmde dikkat çeken bir bölge olan Yeşilova’mızı, Salda Kayak merkezi ile beraber, akademisyen ve turizmcilerimizle birlikte bir turizm  yıldızı yapmak istiyoruz.

Turizm, eğitim ve tarımsal üretimde yerel yönetim olarak bölgenin marka haline gelmesi için, maddi destek, proje desteği gibi bir çok destek sağlanarak, üretim, tesisleşme ve pazarlama alanında ticari alanlar kurarak, gençlerimizin istihdamı içinde imkanlar yaratmak en büyük hedefimiz. Halkımızın istekleri doğrultusunda, özellikle gençlerimiz ve yaşlılarımız için kimseye muhtaç olmayacakları bir sosyal sistemi kurarak mutlu bireylerin olduğu bir ilçe yaratacağız. İlçemizi eğitim ve sağlık alanında standartlarını yükseltmeyi hedefliyorum.” Şeklinde konuştu.

Hale Pak