Flaş Haber Yeni

MUZAFFER AKTÜRK AGD’NİN “YA ZAFER YA ŞAHADET’ PROGRAMINDA KONUŞTU: “100 YILI AŞKIN BİR İŞGAL VAR BU TOPRAKLARDA,  75 YILI AŞAN BİR ESARET VAR BU TOPRAKLARDA VE BİR YILI AŞAN BİR VAHŞETE BİR SOYKIRIMA BİR ZULME HEP BERABER ŞAHİT OLUYORUZ “

MUZAFFER AKTÜRK AGD’NİN “YA ZAFER YA ŞAHADET’ PROGRAMINDA KONUŞTU:  “100 YILI AŞKIN BİR İŞGAL VAR BU TOPRAKLARDA,  75 YILI AŞAN BİR ESARET VAR BU TOPRAKLARDA VE BİR YILI AŞAN BİR VAHŞETE BİR SOYKIRIMA BİR ZULME HEP BERABER ŞAHİT OLUYORUZ “

Muzaffer Aktürk AGD’nin “Ya Zafer Ya Şahadet’ programında konuştu:

“100 yılı aşkın bir işgal var bu topraklarda,  75 yılı aşan bir esaret var bu topraklarda ve bir yılı aşan bir vahşete bir soykırıma bir zulme hep beraber şahit oluyoruz “

 

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Burdur Şubesi Aksa Tufanı’nın Sene-i devriyesinde Burdur Öğretmenevi Müdürlüğü Nurcihan Velicangil Kültür Merkezi’nde 7 Ekim 2024 Pazartesi günü saat 20.30’da ‘Ya Zafer Ya Şahadet’ isimli bir program tertip etti. AGD Burdur Şubesi Başkanı İbrahim Gün, SP Burdur İl Başkanı Musa Sayar’ın katıldığı programda hakkın rahmetine kavuşan Recai Kutan için taziyete bulunuldu. İlahiyatçı Muzaffer Aktürk kısa bir konferans verdi.

Aktürk konuşmasında: “Gazze’yi, Filistin’i ve Kudüs'ü bugünden anlamaya kalkarsak fotoğrafın bütününü tamamını göremeyiz.  100 yılı aşkın bir işgal var bu topraklarda, 75 yılı aşan bir esaret var bu topraklarda ve 1 yılı aşan bir vahşete bir soykırıma bir zulme hep beraber şahit oluyoruz. “ sözlerine vurgu yaptı.

Aktürk:  “İman,  takva ve salih amel kullarından eyle. Alllah’ım bizleri mümin olarak yarattın Kur'an-ı Kerim'e ve sevgili peygamberimizin sünnetine uygun olarak yaşayabilen kullarından eyle.  Allah'ım bizleri senin yolunda senin rızan için cihat eden mücahit kullarından eyle.  Allah'ım bizleri senin katında ihlas sahibi samimiyet sahibi kullarından eyle. Bizi senin rahmetinden şefkatinden merhametinden başkasına muhtaç etme ya rabbi, el açtırma rabbim kıymetli kardeşlerim kâinatın ve içindeki bütün mahlukatı mevcudatı tek başına yaratmak ve bu muazzam sistemi tek başına yürütmek güç ve kuvvetine sahip olan sonsuz şefkat ve merhamet sahibi yüce rabbimize hamdı senalar olsun.

Yaratılmışların en şereflisi hakikati muallimi,  ibadette kullukta,  hukukta,  ahlakta,  siyasette,  ticarette,  sosyal hayatta,  aile hukukunda en güzel örneğimiz sevgili peygamberimiz Muhammed Mustafa aleyhi selam efendimize salat ve selam olsun.  Cenabı hak bu gece bir araya gelişimizi, bu programımızı razı olduğu amelleri arasına dahil eylesin.  Razı olduğu ve rızasına ulaşabileceğimiz amelleri, duruşu kameti ortaya koyabilmeyi bizlere nasip eylesin kıymetli kardeşlerim.  Böyle güzel ve anlamlı bir programı tertip eden Anadolu Gençlik Derneği Burdur Şubemize muhterem şube başkanımızın şahsında bütün kardeşlerimize ve siz değerli katılımcılarımıza hasreten teşekkür ediyorum.  Cenabı hak her bir adımınıza cihat sevabı ikram eylesin ve inşallah bu bir araya gelişimizi yeryüzünde zulmün ortadan kalkmasına zulmün mahkûmiyetine İslam’ın ve Müslümanların izzetine vesile eylesin.” diye konuştu.

Muzaffer Aktürk konuşmasının devamında şunları kaydetti: “7 Ekim 2024 tarihindeyiz ‘Aksa Tufanı’  ismiyle başlayan bir cihat operasyonunun 1 yılı doldu muhterem kardeşlerim.   Enbiyanın bize emaneti Allah resulü efendimizin vasiyeti miracın durağı ve İslam’ın merkezi olan Kudüs ve çevresindeki mübarek toprakların savunulması adına hareket eden Gazzeleri mücahit kardeşlerimizi buradan hürmetle selamlıyoruz.  Davalarını canlarından aziz bilen kanlarının Kızılay'ı ile küfrün karanlığını bertaraf eden gücü elinde bulunduranların güçlü değil, haklı olanların güçlü olduğunu bütün dünyaya ilan eden bu uğurda mücadele eden,  gayret eden,  gücünün tahakatinin sonunu ortaya koyan Gazzeli kardeşlerimize buradan selam ve hürmet ediyoruz. Rabbimizin rahmetine kavuşmuş olan şehadet şerbetini içen şehitliği kendileri için bir nimet rabbimizin bir ikramı olarak gören şehitlerimizi rahmetle yad ediyoruz, rabbim mekanlarını makamlarını cennet eylesin. Kıymetli kardeşlerim Gazze’yi, Filistin’i ve Kudüs'ü bugünden anlamaya kalkarsak fotoğrafın bütününü tamamını göremeyiz.  100 yılı aşkın bir işgal var bu topraklarda, 75 yılı aşan bir esaret var bu topraklarda ve 1 yılı aşan bir vahşete bir soykırıma bir zulme hep beraber şahit oluyoruz.   Büyük dünya hakimiyeti rüya ve rüyalarıyla önüne çıkan her canlıya karşı zarar vermeyi kendilerine bir ölçü olarak kabul edinmiş peygamber katili azgın zalim siyonistlere karşı gözlerini kırpmadan mücadele eden kardeşlerimizin yüz yıllık kahramanlığına şahidiz, şahitlik ediyoruz.” dedi.

Halil İbrahim Kara