Flaş Haber Yeni

MÜGE ANLI’DA MUHTARIN EŞİ İDDİALARA CEVAP VERDİ

MÜGE ANLI’DA MUHTARIN EŞİ İDDİALARA CEVAP VERDİ

Burdur’un Bucak ilçesine bağlı Karaaliler Köyünde cinayete kurban giden Gökhan Tombak’ın şüphelisi köy muhtarın eşi iddialara cevap verdi.

Burdur’un Bucak ilçesine bağlı Karaaliler Köyü’nde 1 Aralık 2022 gecesi yaşanan cinayet olayı, cinayete kurban giden Gökhan Tombak’ın eşi Asuman Tombak, eşinin köy muhtarı tarafından öldürülmüş olabileceği iddiasında bulunmuş ve iddialarının araştırılması için Müge Anlı’ya başvurmuştu. Bugünkü yayınlanan bölümünde ise şüpheli köy muhtarının eşi iddialara cevap verdi.

MUHTARIN EŞİYLE GÖKHAN TOMBAK ARASINDA NE VAR?

Gökhan Tombak ile aralarında 1 yıldır ilişki olduğu söylentileri köyde yankılanıyordu. Muhtarın eşi Ayşe Uçar, böyle bir iddianın kulağına gelmediğini, cinayete kurban giden Gökhan Tombak’ın da kendisine o gözle bakmadığını, kardeş gibi olduklarını Gökhan Tombak’ın ona abla diye hitap ettiğini dile getirdi.

MUHTAR, EŞİNİN TELEFONUNU ELİNDEN Mİ ALDI?

Eşinin telefonu elinden almadığını dile getiren Ayşe Uçar, o dönemde kızının evlenmek için evden kaçtığını, çevreden çok baskı gördüğünü ve bu durumun psikolojik olarak kaldıramadığını ve artık telefon kullanmak istemediği için hattını ve telefonunu kapattırdığını dile getirdi. Hala daha telefon kullanmadığını da vurguladı.

CİNAYET SONRASI NEDEN MESAFELİLERDİ?

Birbirlerine gidip geldiklerini söyleyen Gökhan Tombak’ın eşi Asuman Tombak, neden sonrasında ziyarete gelmedikleri iddiası üzerinde de durdu.

İddialara cevap veren Ayşe Uçar, kayınpederinin rahatsızlığı nedeniyle aralarının açılmadığını ama mesafeli olduklarını küs olmadıklarını söyledi.

MUHTARIN EŞİNİN İDDİALARINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

https://www.cagdasburdur.com/burdurdaki-o-cinayetin-faili-muge-anlida-araniyor-30163

https://www.cagdasburdur.com/burdurdaki-cinayete-iliskin-yeni-gelismeler-turkiyenin-gundeminde-30208

H.Nesibe Solak