MMO BURDUR’DA BAYRAK DEĞİŞİMİ

MMO BURDUR’DA BAYRAK DEĞİŞİMİ

MMO Burdur İl Temsilciliği görevine atanan Özgür Özer, ‘Güçlü Üye, Güçlü Oda’ vurgusu yaparak, “Üyelerimiz ile dayanışma içerisinde olarak, dinamik bir yapı tesis edeceğiz” dedi.

‘Güçlü Üye, Güçlü Oda’

Makina Mühendisleri Odası (MMO) Antalya Şubesi tarafından temayül yoklaması ile göreve getirilen yüksek makine mühendisi Özgür Özer, yeni dönemde kamu kurumları ve üniversiteler ile iş birliği içerisinde, oda faaliyetlerinin arttırılması konusunda çalışmalar yürütüleceğini belirtti. Özer, ‘Güçlü Üye, Güçlü Oda’ söylemine vurgu yaparak, “Üyelerimiz ile dayanışma içerisinde olarak, dinamik bir yapı tesis edeceğiz” dedi.

Üye Sayısı Açısından En Büyük Oda

TMMOB Makina Mühendisleri Odası’nın, Türkiye Cumhuriyeti Anayasası’nın 135. Maddesi doğrultusunda çıkarılan 6235 sayılı Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği kanununa göre kurulmuş, kamu kurum niteliği taşıyan bir meslek kuruluşu olduğunu dile getiren Özer, “Makina Mühendisleri Odası her yıl artan üye sayısı ve faaliyetleriyle bugün TMMOB çatısı altında üye sayısı açısından en büyük ve en aktif üye tabanına sahip Oda’dır. Günümüzün değişen koşullarına göre kendisini yapılandıran Oda’mız, geçmişte olduğu gibi bugün de ülkenin dört bir yanında örgütlü bir güç olmayı sürdürmektedir’ diye konuştu.

Uzmanlık Alanında Etkin

Özer, MMO’nun uzmanlık alanına giren konularda, ülkemizin ve toplumumuzun sorunlarının çözümünde aktif bir rolü olduğuna vurgu yaparak “Odamız, demokratik mesleki kitle örgütü olarak etkin bir kuruluştur ve Burdur’da da kamuyu ilgilendiren her konuda, her olayda ve alanda etkin bir kuruluş olmaya devam edecektir.” İfadelerini kullandı.

Yönetim Kurulu Listesi

Daha önce 3 dönem boyunca Temsilcilik Yönetim Kurulu Üyeliği görevini yürüten Özgür Özer’in, yeni dönemde yönetiminde şu isimler yer aldı: Ali Yapar, Hasan Fahri Yüksel, Filiz Hıraali, Ertuğrul Arıcan, Turgay Büyük.

MMO BÜLTEN