Flaş Haber Yeni

MİLLİ EĞİTİM BAKANI PROF. DR. YUSUF TEKİN, BURDUR'DA İFTAR PROGRAMINA KATILDI

MİLLİ EĞİTİM BAKANI PROF. DR. YUSUF TEKİN, BURDUR'DA İFTAR PROGRAMINA KATILDI

Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Yusuf Tekin, Burdur'daki programı kapsamında AK Parti İl Teşkilatı ve halka iftar programında bir araya geldi.

Uzay Çatı Halk Pazarı alanında düzenlenen iftar programında konuşan Bakan Tekin: “Milli Eğitim Bakanı olarak Burdur’a ilk ziyaretimiz. Sabah öğlene kadar eğitim-öğretim ile ilgili olarak altyapı ve niteliğin arttırılması konusunda neler yapabileceğimizi buradaki öğretmen ve idareci arkadaşlarımız ve Vali bey ile beraber değerlendirdik. Öğleden sonra ise burada Cumhur İttifakı Adayı olan Mehmet Şimşek Başkanımıza destek olmak üzere bir kısım siyasi faaliyetler yaptık.

Allah hepimiz hakkında hayırlısını nasip etsin. Bu arada Burdur’un altyapısının giderilmesi ile ilgili olarak güzel çalışmalar yaptık. 2024 yılı içerisinde yaklaşık 24 adet projenin biz burada ihale sürecine başladık. Burdur’a, Burdur’daki çocuklarımız ve gençlerimize hayırlı uğurlu olsun inşallah. İnşallah belediye seçimlerinde Mehmet kardeşimiz kazanınca burada belediye ile birlikte el ele çok güzel şeyler yapacağız inşallah. Hepinize hayırlı akşamlar, hayırlı iftarlar diliyorum" dedi.

Konuşmasının ardından AK Parti İl teşkilatı ve Burdur halkıyla iftar yapan Bakan Tekin, iftar sonrası Burdur’dan ayrıldı.

Hale Pak- H. Nesibe Solak