Flaş Haber Yeni

MİLLETVEKİLİ OĞUZ: ARTIK BURDUR’UN BİR DAKİKA SABREDECEK VAKTİ KALMADI

MİLLETVEKİLİ OĞUZ: ARTIK BURDUR’UN BİR DAKİKA SABREDECEK VAKTİ KALMADI

 AK Parti Burdur Milletvekili Mustafa Oğuz: “içme suyu problemini çözmeden Burdur’da hiç kimse ben belediye başkanlığı yaptım, ben belediye meclis üyeliği yaptım, biz milletvekilliği yaptık diyemeyiz ana problem içme suyu ise önce onu çözeceğiz” dedi.

AK Parti Burdur, 8. Olağan  Merkez İlçe Kongresi’nde konuşan AK Parti Burdur Milletvekili Mustafa Oğuz 2028 -2029 seçimlerine dikkat çekerek şunları söyledi:

“2028 ve 2029 seçim çalışmalarının başlangıcı verildi. Teşkilatların iki vazifesi vardır. İlki kent kongrelerine hazırlanmak ikinci ise seçimlere hazırlanmak. Kongrelerimizi bugün itibariyle bitiriyoruz. Artık ilçe teşkilatlarımız yenilenmiş ve daha enerjik şekilde bundan sonraki seçim sürecine hızlı bir şekilde bizlerin de katkısıyla daha önce olduğu gibi yoğun bir şekilde sahada olacağız."

“Ana problem içme suyu ise önce onu çözeceğiz”

Ülke olarak savaşların ortasında kaldığımızı ve zor bir süreçten geçtiğimizi vurgulayan Oğuz Burdur’daki içme suyu problemine de değindi.

Vekil Oğuz konuşmasında şunları kaydetti:

“31 Mart seçimleri kimsenin beklemediği bir sonuçla sonuçlandı. Burdur’da çok iddialıydık. Hem il başkanlığımız, hem de ilçe başkanlığımızla çok güzel bir seçim çalışması yaptık ama nihayete erdiremedik. Bırakacak mıyız? Hayır. Yerel seçimlere Önümüzde 4 buçuk yıllık bir zaman var. Bu süreçte belki de o muhalefetin her defasında söz verip de yapmadığı vaatlerini en iyi şekilde takip edip artık bunları dillendirmenin vakti geldi. Örneğin içme suyu problemini çözmeden Burdur’da hiç kimse ben belediye başkanlığı yaptım, ben belediye meclis üyeliği yaptım, biz milletvekilliği yaptık diyemeyiz ana problem içme suyu ise önce onu çözeceğiz.”  ifadelerine kullandı.

“Artık Burdur’un bir dakika sabredecek vakti kalmadı”

Burdur’daki eksiklikleri sıralayan Oğuz, sorunları kamuoyunda dile getireceklerini ve takip edeceklerini söyleyerek:

“Artık Burdur’un bir dakika sabredecek vakti kalmadı. Bunları kamuoyunda da dile getirecek bizleriz, takip edecek bizleriz. Bir şekilde yerel yönetimleri de hizmet etmeye zorlayacak. Onları hizmet etmeye yönlendirecek, teşkilatlar olarak bir an önce silkelenip kendimize gelmemiz lazım.” dedi.

Vekil Mustafa Oğuz, AK Parti bayrağını daha da ileriye götürmek adına daha dinç ve daha çok çalışacaklarını sözlerine ekleyerek: “Ertesi gün seçim olacakmış gibi çalışmalarımızı hızlandırıp, önümüzdeki süreyi en iyi şekilde geçirmemiz lazım” dedi.

Hale Pak