Flaş Haber Yeni

MİLLETVEKİLİ KORKMAZ VE BAŞKAN KEYİK’TEN ORTAK AKIL TOPLANTISI

MİLLETVEKİLİ KORKMAZ VE BAŞKAN KEYİK’TEN ORTAK AKIL TOPLANTISI

TBMM Tarım ve Köyişleri Komisyonu Sözcüsü ve AK Parti Burdur Milletvekili Prof. Dr. Adem Korkmaz ve Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik, Burdur İçin Ortak Akıl Toplantılarını sürdürdü.

Burdur Milletvekili Prof. Dr. Adem Korkmaz, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası’nın her Cuma gerçekleştirdiği Yönetim Kurulu Toplantısına misafir oldu. Toplantıda Burdur ticaret ve sanayisinde yaşanan sorunlar ve çözüm önerilerinin yanı sıra yatırımlar ile kent ekonomisinin seyri hakkında karşılıklı fikir alışverişlerinde bulunuldu.

Ortak Akıl Toplantısı sonrasında açıklama yapan BUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik: “Bir süre önce ilimizin ekonomik kalkınma ve ticaret hayatının büyümesi maksadıyla ortak akıl toplantıları yapma kararı almıştık. Milletvekillerimiz, idari birimlerin yöneticileri, kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleri, akademisyenler, mülki amirler ve iş dünyası temsilcilerinin katılımlarıyla gerçekleşecek bu tür toplantılarda ‘neredeyiz ve neler yapabiliriz’ ile ilgili gelişme ve güncellemelerde bulunmayı sürdürüyoruz. Bugün ise Milletvekilimiz Sayın Adem Korkmaz Yönetim Kurulumuzun Cuma günleri yaptığı ‘Yönetim Kurulu Toplantımıza’ katılım sağladı. Kendisine birinci elden ilettiğimiz konular hakkında yaptığı çalışmaları ve kat edilen mesafeleri detaylarıyla bizlere açıkladı” ifadelerini kullandı.

SOSYOEKONOMİK KONULARDA SORUNLAR, ÇÖZÜM ÖNERİLERİ VE SONUÇLAR

Burdur’un sosyoekonomik sorunları ve gündemi hakkında faydalı bir toplantı yaptıklarını vurgulayan Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf KEYİK: “Yönetim Kurulumuzun ve Milletvekilimiz Adem Hocanın katılım sağladığı bu faaliyetimizde Burdur’un sosyoekonomik sorunları, çözüm önerilerimiz, ilimizin gündem maddeleri ve sonuçlar hakkında faydalı bir toplantı yaptık. Tabi bunun yanı sıra, cuma günü Odamız üyeleriyle bir araya gelmiştim. Hem üyelerimizin bana aktardığı sorunlarını ve bunların çözümlerini ve hem de ajandamızdaki konuları Sayın Vekilimizle birlikte etraflı bir şekilde ele aldık. TOBB’la iletişimimiz, Odamızın çalışmaları ve Vekilimizin Ankara’daki temasları hakkında güncellemelerde bulunduk. Yönetim Kurulu Üyelerim de ilimizin sorunlarına dair bakış açılarını yansıttılar.  Mevcuttaki faaliyetlerimizi ve orta vadeli planlarımızı Milletvekilimiz Sayın Korkmaz ile paylaştık. O da masaya yatırdığımız her bir konu hakkında yaptığı çalışmaları detaylı bir şekilde anlatarak bizleri bilgilendirdi. Kendisine gösterdiği ilgiden dolayı şükranlarımızı sunuyorum” dedi.

Milletvekili Prof. Dr. Adem Korkmaz da Başkan Yusuf Keyik ve beraberindeki Yönetim Kurulu üyelerine ve Meclis Başkanlığına yaptığı tüm çalışmalarından ve misafirperverliklerinden dolayı ayrı ayrı teşekkür etti.

Toplantıya BUTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Hasan Ali Daldal ve Hüseyin Yardım, BUTSO Meclis Başkanı Ömer Çeliker, BUTSO Yönetim Kurulu Üyeleri Hakan Yoran Ozan Kısaoğlu, Barış Uluhan ve İzzet Geçer katıldılar.

BUTSO/BÜLTEN