Flaş Haber Yeni

MİLLETVEKİLİ KORKMAZ: İLİMİZ BU SENE HER ALANDA CİDDİ YATIRIMLAR ALIYOR

MİLLETVEKİLİ KORKMAZ: İLİMİZ BU SENE HER ALANDA CİDDİ YATIRIMLAR ALIYOR

AK Parti Burdur Milletvekili Prof. Dr. Adem Korkmaz: “İlimiz bu sene her alanda ciddi yatırımlar alıyor. Sadece bu yıl yapılan yatırımların toplam miktarı 1.5 milyar lira” dedi.

AK Parti Burdur, 8. Olağan  Merkez İlçe Kongresi’nde konuşan AK Parti Burdur Milletvekili Prof.Dr. Adem Korkmaz Şunları söyledi:

“Büyük bir heyecan ve şevkle çalışmalarımızı yapıyoruz. Bugün de 11. kongremizi gerçekleştiriyoruz. Ülkemiz zor bir coğrafyada,  Zor bir zamandan geçiyoruz. Bizim ülkemizde Kara bulutların etrafımızda dolandığını görüyoruz. Yapılan bu kongrelerin ülkemizin geleceğine yönelik olarak 2025 yılında yapacağımız büyük kongreyle de tekrar Türk milletinin asli unsurlarının, Anadolu’nun çocuklarının, merkezdeki çocukları 2025 büyük kongrede ülkesine yönelik güçlü adımlar atmaya, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde geleceğe umutla bakmaya devam edeceğiz.”

Yaşanan siyasi durgunluğu analiz etmek için köyleri ve ilçeleri tek tek gezdiklerini vurgulayan Korkmaz:

“2023-2024 seçimlerini atlattık. İnşallah önümüzdeki kongrelerde seçim sonuçlarını aldığımız notlarımızı da değerlendirerek yeni başlangıçlar yapacağız.  Biz çalışmalarımızı sürdürdük, seçimlerde de, köy programlarımızda da tek tek gezerek hem vatandaşımızın sorunlarını hem de yaşanan bu siyasi durgunluğu sebeplerini analiz etmek için çalışmalarımızı sürdürdük.”dedi.

"İlimiz bu sene her alanda ciddi yatırımlar alıyor"

Burdur’un her alanda yatırım aldığını ve bu yatırımları yakından takip ettiklerini dile getiren Vekil Korkmaz:

 “İlimiz bu sene her alanda ciddi yatırımlar alıyor. Sadece bu yıl yapılan yatırımların toplam miktarı 1.5 milyar lira. Milli Eğitim’de neredeyse merkezde ihalesi yapılmamış tek bir okulumuz kalmadı. Şuan ihale sürecinde olan 3 tane okulumuz var. İlçelerimizde, köylerimizde yapılması gereken bütün yatırımları yakından takip ederek milletimize vermiş olduğumuz sözü yerine getirmek için elimizden geleni yapıyoruz” ifadelerini kullandı.

Burdur’un daha önce yapılmış hizmetlerin üzerine yeni hizmetler ekleyeceklerinin altını çizen Korkmaz:

Burdur’un kronikleşmş, çözülmemiş ne kadar meselesi varsa ya da geciktirilmiş ne hizmeti varsa her türlü bakanlık ve yatırımcı nezlinde yoğun bir diplomasi yöneterek inşallah bu eksiklikleri daha önce yapılmış hizmetlerin üzerine yeni hizmetler ekleyerek ve bayrağı

AK Parti bayrağını, hizmet bayrağını daha ileriye taşımaya sizlerin de destekleriyle devam ediyoruz” şeklinde konuştu.

“Biz Burdur için bütün yatırımlarını, çalışmalarını takip ederek çalışmaya devam edeceğiz”

Burdur için yatırımlar yakından takip edeceklerini söyleyen Milletvekili Adem Korkmaz:

“Burdur Belediyeyi bize vermedi diye Burdur’un sorunlarını sümen altı etmiyoruz. Her meseleye açık yüreklilikle devam ediyoruz. Yıllardır çözüme ulaşmamış içme suyu meselesini burada konuşuyor olmak bile hiç güzel bir durum değil. Geçtiğimiz günlerde Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü ile bir protokole imza attık ve artık Burdur’un içme suyunu en kısa sürede çözecek ve sorunu kökünden çözecek.

Biz Burdur için bütün yatırımlarını, çalışmalarını takip ederek çalışmaya devam edeceğiz. Sorumluluk sahibi siyasetçiler olarak bizler her türlü iş birliğine hazırız. Sorunları çözmeye devam edeceğiz. Hep beraber oluşturduğumuz heyecan dalgasıyla geleceğimize güvenle bakacağımız kadrolarla çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Kongremizin hayırlara vesile olmasını diliyorum.” İfadelerine yer verdi.

Hale Pak