Flaş Haber Yeni

MHP MAHALLİ İDARELERDEN SORUMLU GENEL BAŞKAN YARDIMCISI ve ANKARA MİLLETVEKİLİ SADİR DURMAZ BURDUR’DA

MHP MAHALLİ İDARELERDEN SORUMLU GENEL BAŞKAN YARDIMCISI ve ANKARA MİLLETVEKİLİ SADİR DURMAZ BURDUR’DA

Çeşitli ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere Burdur’a gelen MHP Genel Başkan Yardımcısı ilimiz Çeltikçi Belediye Başkanı Adnan Bilkay’a MHP rozetini taktı. Geçtiğimiz Cuma günü saat: 14.00’da parti binasında rozet takma töreni sonrası gazetemiz Muhabiri Halil İbrahim Kara’ya röportaj veren MHP Mahalli İdarelerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Sadir Durmaz; “Söğüt Belediyemizin bir etkinliği için Burdur’a gelmiş bulunuyoruz.  Bağımsız Çeltikçi Belediye Başkanı Adnan Bilkay’ın Genel Başkanımızın talimatları ile partimize geçişi için rozetlerini taktık” dedi. Burdur’da toplam 6 belediyelerinin bulunduğunu sözlerine ekleyen MHP Genel Başkan Yardımcısı Durmaz; “Burdur’da toplam 6 belediyemiz var. Biz belediyelerimizin çalışmalarından son derece memnunuz. Kendilerinin bulundukları şehre değer kattıklarını inanıyoruz. Yaptıkları ya da yapacakları her işte de genel merkez olarak sonuna kadar arkalarındayız, destekçileriyiz. İnşallah bundan sonraki süreçte de çok güzel işlere imza atacaklar.” dedi.

SEÇİM TAKVİMİ SORULDU

Seçim takvimi hakkındaki sorumuzu da yanıtlayan MHP Genel Başkan Yardımcısı Durmaz; “Bu saatten sonra hem Cumhurbaşkanımız, hem genel başkanımızın seçimlerin 2023’ün Haziran ayında yapılacağına ilişkin defalarca açıklamaları var. Biz o şekilde hazırlıklarımızı yapıyoruz. Türkiye içinde doğru olanın bu olduğuna inanıyoruz.” açıklamasında bulundu.

SÖĞÜT’TE FESTİVALE KATILDI

Durmaz, MHP Burdur il Başkanlığı’ndaki rozet takma programının ardından aynı gün Burdur Valiliği, Tefenni Belediye Başkanlığı, Çavdır Belediye Başkanlığı, Yusufca Belediye Başkanlığı, Söğüt Belediye Başkanlığı’nı ziyaret etti. Söğüt Geleneksel 17. Domates ve Kültür Festivali’ne de katılan MHP Genel Başkan Yardımcısı Durmaz ilimizde ayrıldı.

Halil İbrahim Kara