Flaş Haber Yeni

MHP BURDUR MERKEZ İLÇE YÖNETİMİNDE GÖREV DEĞİŞİKLİĞİ

MHP BURDUR MERKEZ İLÇE YÖNETİMİNDE GÖREV DEĞİŞİKLİĞİ

  • MERKEZ İLÇE BAŞKANLIĞI’NA ADNAN KAYA ATANDI

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Burdur Merkez İlçe Başkanlığı’nda görev değişikliği oldu. MHP Burdur İl Başkanı Hikmet Ökte, merkez ilçe başkanlığına Adnan Kaya’nın atandığını duyurdu. MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli, teşkilatlandırmadan sorumlu MHP Genel Başkan Yardımcısı Edip Semih Yalçın beyefendinin tensipleriyle atama kararının verildiği duyurusu geçtiğimiz Cumartesi günü MHP Burdur İl, ilçe binasında yapıldı.

Toplantıda kısa bir konuşma yapan MHP İl Başkanı Hikmet Ökte; “Geçmiş dönemde görev yapan mazeretini sunarak görevinden ayrılmak isteyen değerli Merkez İlçe Başkanım Salih Özparlak’ın yerine tekrar atama yaptık. Merkez İlçe Başkanlığına atanan Adnan Kaya 2016 yılından itibaren benimle beraber gecesini, gündüze katarak Milliyetçi Hareket Partisi’nin başarılı olmasında en büyük emeği geçenlerden birisidir. 2016 yılından buyana da il muhasibim olan Adnan Kaya’dır. Adnan Kaya kimdir? Tefenni Beyköy (1960)  doğumlu olup uzun süre Tarım Kredi Kooperatifi Müdürlüğü görevinde bulundu. Çalışkan dürüst, güvenebileceğim, siyasetinde astla kırıcı olmayıp hep kucak açan değerli bir ağabeyimdir. Bilhassa 31 Mart’ta gecemizi gündüzümüze katarak 6 belediyemizin kazanılmasında en büyük etken olan yol arkadaşım ile beraber 2023 ve 2024’teki seçimlerde yine yol arkadaşlığı tüm teşkilatlarımızla beraber yapacağız.” Dedi. Bundan sonrada kol kola omuz omuza birlik ve beraberlik içerisinde yollarına devam edeceklerini dile getirdi. Sözü Başkan Adnan Kaya’ya bıraktı.

KAYA “YAKLAŞAN 2023 GENEL SEÇİMLERİNE VE 2024 YEREL SEÇİMLERİNDE CANLA BAŞLA TÜM TEŞKİLÂTLARIMIZLA ÇALIŞARAK BURDUR İLİMİZDE MİLLETVEKİLLİĞİ KAZANARAK VE 2024 YILINDA DA YERELDE BELEDİYE BAŞKANLARI SAYIMIZI ARTTIRMAYI HEDEFLİYORUZ.”

MHP Burdur Merkez İlçe Başkanı Adnan Kaya toplantıda yaptığı konuşmada; “MHP Burdur il Başkanım  sayın Hikmet Ökte değerli ülküdaşlarım kıymetli basın mensupları Milliyetçi Hareket Partisi Merkez İlçe Başkanı devir teslim tanıtım toplantısına hoş geldiniz, sefalar getirdiniz. Merkez ilçe Başkanımız Salih Özparlak sağlık sorunları nedeniyle ilçe başkanlığı görevinden ayrılmış olup Liderimiz Sayın Dr. Devlet Bahçeli Beyefendinin, teşkilatlandırmadan sorumlu Genel Başkan yardımcımız sayın Edip Semih Yalçın beyefendinin tensipleriyle ve il başkanımız Sayın Hikmet Ökte beyefendinin taktirleri ile Merkez İlçe Başkanlığına yönetim kurulumuz ile atanmış bulunmaktayım. Beni bu göreve layık gören kıymetli büyüklerimize teşekkür ederim. Allah hepsinden razı olsun. Bugüne kadar bu görevi layıkıyla yürüten ilçe başkanımıza ve yönetimine teşekkür ederim. Biz bu süreçte her zaman olduğu gibi liderimize ve Cumhur İttifakına sonuna kadar bağlı kalacağız. Yaklaşan 2023 genel seçimlerine ve 2024 yerel seçimlerinde canla başla tüm teşkilâtlarımızla çalışarak Burdur ilimizde milletvekilliği kazanarak ve 2024 yılında da yerelde belediye başkanları sayımızı arttırmayı hedefliyoruz” diye konuştu.

Başkan Kaya konuşmasının devamında; “Biz ülkücüler lidere sadakat şerefimizdir düsturuyla dün olduğu gibi bugün de il başkanımız ve yönetimiyle merkez ilçe yönetim kurulumla, ülkü ocağımızla, kadın kollarımızla, TÜRKİYE Kamu-Sen 'e bağlı tüm sendikalarımızla, TÜRKAV’la, belediyelerimizle kısacası tüm teşkilâtlarımızla her zaman olduğu gibi büyük başarılara imza atacağız çıtamızı daha da yükselteceğiz. Allah birliğimizi ve dirliğimizi daim etsin inşallah. Katılımlarınız için hepinize şahsım ve yönetimim adına teşekkür ederim. Allah yar ve yardımcımız olsun, ne mutlu türküm diyene” dedi.

İŞTE YENi YÖNETİM KURULU

Adnan Kaya (Başkan)  Ahmet Sayar, Eşref Dündar, Fatih Dikici, Halil Kaya, İbrahim Karakulak, Durmuş Karaca, Mustafa Kaya, Metin Ölmez, Mehmet Ali Bozkurt, Mehmet Uçan, Murat Kaya, Nazmi Ünal, Osman Çavuşoğlu, Osman İlhan, Ömür Çağan, Sabri Yıldız, Süleyman işleyen, Süleyman Sezgin, Şükrü Buldu, Tekin Tülü, Hakkı Özdemir, Ömer Kürşat Bülbül, Mehmet Kalabalık, Hasan Eren, Hakan Subay, Hüseyin Söylemez, Hüsref Bilgili, Çağlar Beleş, Hüseyin İrez

Halil İbrahim Kara