Flaş Haber Yeni

MHP ‘ADIM ADIM 2023, İLÇE İLÇE ANLATMA VE AYDINLATMA TOPLANTISI’ DÜZENLEDİ

MHP ‘ADIM ADIM 2023, İLÇE İLÇE ANLATMA VE AYDINLATMA TOPLANTISI’ DÜZENLEDİ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Burdur İl Başkanlığı Burdur Öğretmenevi Nurcihan Velicangil Kültür Merkezi’nde ‘Adım Adım 2023, İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma Toplantısı’ düzenledi. Geçtiğimiz Cumartesi günü saat 14.00’da gerçekleşen toplantı,  Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve şehitlerimiz için bir dakikalık saygı duruşu ile başladı,  İstiklal Marşımızın okunması ile devam etti. MHP Antalya Milletvekili Abdurrahman Başkan, MHP MYK Üyeleri Turan Şener ve Necmi Yıldırım birer konuşma yaptılar. Program partililere rozet takma töreni ile son buldu.

BAŞKAN ÖKTE, SIKINTILARI BİRLİK VE BERABERLİK İÇERİSİNDE AŞILACAĞINA VURGU YAPTI

Toplantının açılış konuşmasını yapan MHP Burdur İl Başkanı Hikmet Ökte; “Türkiye Cumhuriyeti’nin ferdi olarak 1923’te başlayan bu sıkıntıları nasıl aştıysak,  bugün de Allah’ın izni ile Cumhur İttifakı’nın birlik ve beraberliği içerisinde acımızı ve tatlımızı birbirine katarak sayın Cumhurbaşkanımız ve liderimiz Doktor Devlet Bahçeli ile beraber aşacağız.” dedi.

KÜRESEL EKONOMİK KRİZE DİKKAT ÇEKEN YILDIRIM:  “ALLAH AŞKINA BU HÜKÜMET, CUMHUR İTTİFAKI NE YAPSIN.”

MHP MYK üyesi Necmi Yıldırım; “ Evet ülkemiz diğer Dünya devletlerinde olduğu gibi ekonomik sıkıntılarla yüz yüzedir. Artan emtia fiyatları doğrultusunda elimde tuttuğum mikrofondan kablosuna kadar ham maddesi petrol olan nesnelerde hayatımızı idame ettirmekteyiz.  Varili 30 dolardan 140 dolara çıkan petrol karşısında Allah aşkına bu hükümet, Cumhur İttifakı ne yapsın? Milliyetçi Hareket Partisi ne yapsın?” sözlerinin altını çizdi.

MYK ÜYESİ ŞENER; “EKONOMİK KRİZ DİYE BİR KRİZİN OLMADIĞINI SÖYLEYEBİLECEK BİR TANE SİYASETÇİ VAR MI?” 

 “Bugün Dünya’nın hiçbir ülkesinde hiçbir devleti Küresel ekonomik krizden etkilenmedi mi? Ekonomik kriz diye bir krizin olmadığını söyleyebilecek bir tane siyasetçi var mı?” sözlerine vurgu yapan MHP MYK Turan Şener; “Petrol varil fiyatının 30 dolardan 140 dolara çıktığını biz biliyoruz. Bunu Türkiye Cumhuriyeti Devleti mi yaptı. Ben mi yaptım? Hayır. Küresel bir ekonomik kriz var. Dünya’nın bütün ülkeleri nasıl bu ekonomik krizden makro unsurlardan etkilendi ise Türkiye Cumhuriyeti Devleti de etkilendi. Bunun üzerine bütün Dünyayı sarsan pandemi süreci eklendi.” diye konuştu.

MHP ANTALYA MİLLETVEKİLİ BAŞKAN; “İÇİMİZ KAN AĞLIYOR.”

MHP Antalya Milletvekili Abdurrahman Başkan: “Genel başkanımız Cumhur İttifakı’nı hiçbir pazarlık olmadan kurdu. Şimdi bakalım Millet İttifakı’nın ne yaptığına; 6 tanesi bir araya gelmişler. Millet İttifakı demişler. Ama milletle alakası yok. 6 kişiyiz demişler ama 1 tane görünmeyen var, oda masanın kendisi.  Daha önce CHP Genel Başkanı Antalyalı bir hemşerimizdi.  Bu güne kadar teskere ya da Türkiye’nin beka sorunu söz konusu olduğunda CHP o dönemde hiçbir zaman Türkiye Cumhuriyeti aleyhine bir beyanda bulunmamış, aleyhinde bir kere parmak kaldırmamıştır ama şimdi bakıyorsunuz ki; mecliste yanımızda inanın Cumhuriyet Halk Partisi, HDP ve onun yanında da İyi Parti’li arkadaşlarımızın 3’ünün bir arada el kaldırmasına inanın yüreğiniz yetmiyor. İçimiz kan ağlıyor.” sözlerinin altını çizdi. Milletvekili Başkan konuşmasının devamında “Bizim dava arkadaşımız dediğimiz, geçmişte birlikte siyaset yaptığımız arkadaşlarımızın HDP ile birlikte el kaldırmasına asla razı olamayız.” sözlerine vurgu yaptı. Halil İbrahim Kara