Flaş Haber Yeni

MEMUR-SEN KADINLAR KOMİSYONU GENEL BAŞKANI SIDIKA AYDIN BURDUR’A GELDİ

MEMUR-SEN KADINLAR KOMİSYONU GENEL BAŞKANI SIDIKA AYDIN BURDUR’A GELDİ

MEMUR-SEN KADINLAR KOMİSYONU GENEL BAŞKANI SIDIKA AYDIN BURDUR’A GELDİ

Ortadoğu’da devam eden savaşlara dikkat çeken Aydın: “Dört yanımız sıcak savaş. Orta doğu kaynıyor. Ama ne gören var, ne duyan var.” sözlerinin altını çizdi. Memur-Sen ve Eğitim Bir-Sen Kadınlar Komisyonu Genel Başkanı Sıdıka Aydın’ın katılımı ile Burdur Öğretmenevi Müdürlüğü Restoranında “Memur Sen Burdur Kadın Kolları İl Divan Toplantısı’  yapıldı. Memur- Sen Burdur İl Temsilcisi Murat Bulut,  Burdur Memur –Sen ve Sağlık-Sen Kadın Komisyonu Başkanı Rahşan Ozan’ın açılış konuşmaları ile başlayan toplantı, Memur-Sen Kadınlar Komisyonu Genel Başkanı Sıdıka Aydın’ın konuşması ile devam etti. Dünya ve ülke gündeminde yer alan konular ile Memur-Sen’in kazanımlarından bahseden Genel Başkan Aydın; “Dört yanımız sıcak savaş. Orta doğu kaynıyor. Ama ne  gören var, ne duyan var.” sözlerinin altını çizdi.

Aydın konuşmasında şunları kaydetti:  “Merhameti ile medeniyetinden güç alan iyi bir milletimiz var.  Nerede bir mağdur var ise en önce koşan Türkiye oldu. Bakın Rusya-Ukrayna Savaşı’nda uzlaşma görevini de Türkiye yürüttü. Afrika’da sıkıntı var. Önceki gün Cumhurbaşkanımız ile bir araya geldik. Elhamdülillah Türk Milleti Dünya’nın her yerine koşuyor. Şu an Filistin için üzülüyorum. Dün Ankara’da büyük bir miting vardı.

 Türkiye’nin 81 ilinde Memur-Sen vardı.  Her yerde basın açıklamaları ve yürüyüşler yapılıyor. Sivil toplum örgülerini bir araya getirerek elini taşın altına koyan Memur-Sen oldu. Derdimiz Filistin, derdimiz deprem bölgesindeki vatandaşlarımız. Derdimiz Suriye’deki mazlum vatandaşlar. Derdimiz Afganistan, derdimiz Arakan, derdimiz nerede bir zulüm varsa orada Memur-Sen olmalıdır.’’

MELİSA ADINISEVER - HALİL İBRAHİM KARA