Flaş Haber Yeni

MAKÜ’DEN HUZUREVİ ZİYARETİ: ÖĞRENCİLER VE YAŞLILAR BİRLİKTE EĞLENDİ

MAKÜ’DEN HUZUREVİ ZİYARETİ: ÖĞRENCİLER VE YAŞLILAR BİRLİKTE EĞLENDİ

Gerontoloji Bölümü ve Yaşlı Bakım Programı Öğrencilerinden Burdur Hilmi Hafize Evin Huzurevi’ne Ziyaret

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Sağlık Bilimleri Fakültesi Gerontoloji Bölümü öğrencileri ve akademisyenleri, Hilmi-Hafize Evin Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret etti. Ziyarette Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Buket Şimşek Arslan, Gerontoloji Bölümü öğretim üyeleri Doç. Dr. Sevinç Sütlü, Dr. Öğr. Üyesi Nurvet Başıbüyük, Dr. Öğr. Üyesi Ebru Akbaş ve öğrenciler ile Çavdır Meslek Yüksekokulu Yaşlı Bakım Programı öğretim elemanlarından Öğr. Gör. Özge Kutlu ve öğrencileri de hazır bulundu.

  

Huzurevi sakinleri ile bir araya gelen öğrenciler, yaşlılarla sohbet ederek onların deneyimlerinden faydalandılar. Ziyaret sırasında gerçekleştirilen organizasyonda MAKÜ öğrencileri, Burdur’un sevilen sanatçısı Sümer Ezgü’nün verdiği konserle huzurevi sakinleriyle birlikte eğlenme fırsatı buldu. Yaşlılar, gençlerle birlikte şarkılara eşlik ederek keyifli vakit geçirdiler. Huzurevi Müdürlüğü tarafından organize edilen etkinlik, gerontoloji bölümü ve yaşlı bakımı programı öğrencileri ile huzurevi sakinleri arasında sıcak bir atmosfer yaratırken, kuşaklar arası bir köprü oluşturdu. Huzurevi sakinleri, konser sırasında neşelenip dans ederek gençlerle birlikte eğlendiler. Bu etkinlik, hem huzurevi sakinleri hem de öğrenciler için unutulmaz anılar yarattı.

  

Ziyaret, Gerontoloji Bölümü öğrencilerinin yaşlılarla etkileşim kurarak mesleki bilgi ve deneyimlerini pekiştirmelerine katkı sağladı.

MAKÜ KİMER BÜLTEN