Flaş Haber Yeni

MAKÜ SPOR’A TAM DESTEK!

MAKÜ SPOR’A TAM DESTEK!

MAKÜ Spor'un da yer aldığı Ziraat Türkiye Kupası  1. tur karşılaşmaları 26 Eylül 2023 Salı (bugün) günü oynanan maçlarla başladı. MAKÜ Spor 27 Eylül Çarşamba günü saat 14.30'da Tarsus İdman Yurdu'nu konuk edecek.

Konuyla ilgili Burdur MAKÜ Spor Kulübü Başkanı Cihat Çavuşoğlu Çağdaş Burdur Gazetemize verdiği röportajda ilk olarak Ziraat Türkiye Kupası’nın MAKÜ için önemine değindi. Başkan Çavuşoğlu: “aslında bizim ana hedefimiz üçüncülüğe çıkmak bunun için lig önemli ama Ziraat Türkiye Kupası Türkiye’de takımımızın ismini duyurmak için çok önemli. Futbolcuların kendini duyurması, kendini göstermesi için çok önemli. Dolayısıyla maliyet olarak kulübümüze risk olsa da biz gidebildiğimiz yere kadar gideceğiz.” İfadelerini kullandı. 

KAZANAN BİZ OLALIM!

Başkan Cihat Çavuşoğlu konuşmasının devamında her iki takımada başarılar diledi:

“Biz geçen yıl ikinci ligde oynamış bir takım geliyor. Her ne kadar üçüncü lige düşse de Tarsus İdman Yurdu profesyonel bir takımdır. Profesyonel takımı uzun yıllardır Burdur’da kimse görmedi ilk defa bu yıl geliyor.  Hem takımımızı, hem de Tarsus İdman Yurdu’nu önce sakatlık olmadan, kaza bela olmadan sahaya çıkmalarını, bitirmelerini istiyoruz. Her iki takımada başarılar diliyoruz ama kazanan biz olalım” şeklinde konuştu.

BURDUR HALKININ DESTEKLERİNİ BEKLİYORUZ

MAKÜ Spor Kulübü Başkan Yardımcısı ve futbol şube sorumlusu Aladdin Kalkan Burdur halkını maça davet ederek desteklerini bekliyoruz dedi. Aladdin Kalkan röportajında: “27 Eylül 2023 Çarşamba günü saat 14.30’da Ziraat Türkiye Kupası 1.tur maçımızda,  3.Lig profesyonel takım olan Tarsus İdman Yurdu’nu ağırlayacağız. Gerçekleşecek olan maçımıza tüm Burdur halkının desteklerini bekliyoruz. Bu bizim için ve Burdur için çok önemli bir maç. Birkaç tur daha atlamak istiyoruz ve sesimizi tüm Türkiye’ye duyurmak istiyoruz. Tüm halkımızı bekliyoruz.” ifadelerine yer verdi.

Hale Pak 

Karşılaşmaları görmek için TIKLAYINIZ