Flaş Haber Yeni

MAKÜ SPOR EV SAHİPLİĞİNDE MANAVGAT BELEDİYESPOR İLE KARŞILAŞIYOR

MAKÜ SPOR EV SAHİPLİĞİNDE MANAVGAT BELEDİYESPOR İLE KARŞILAŞIYOR

 

Burdur MAKÜ Spor, Bölgesel Amatör Lig 7’inci haftasında Manavgat Belediyespor ile ev sahipliğinde karşılaşacak.

Müsabaka 26 Kasım 2023 Pazar günü saat 14.00’da Burdur Gazi Atatürk Stadyumunda gerçekleşecek.

Bölgesel Amatör Lig 6’ıncı haftasında deplasmanda Irlıganlıspor ile karşılaşan MAKÜ Spor 2-1’lik galibiyetle maçı kazanmıştı. Deplasman maçının MAKÜ Spor için dönüm noktası olduğunu dile getiren Teknik Direktör Murat Türker: “Sıralamadan kopmamak adına zor bir deplasman maçıydı, Irlıganlıspor fiziksel olarak kuvvetli bir takım. O nedenle deplasmanda çok iyi bir maç aldığımıza inanıyorum. Ancak galibiyet yanında maç esnasında istenmeyen sakatlıklardan dolayı zor anlar yaşadık ama yerinde ve zamanında oyuncu değişiklikleri ile maçı kazandık.” ifadelerine yer verdi.

7’İNCİ HAFTADA RAKİP MANAVGAT BELEDİYESPOR

Bu hafta Bölgesel Amatör Lig’de Manavgat Belediyespor ile karşılaşacak olan MAKÜ Spor, hazırlıklarına başladı. Bugün MAKÜ İstiklal Stadyumunda gerçekleşen antrenmandan tele-röportaj ile bilgi veren teknik direktör Murat Türker: “Bu haftaki rakibimiz Manavgat Belediyespor önemli rakiplerimizden. Biz ev sahibi takım olarak elimizden geleni yapacağız, futbolcularımıza güveniyoruz. Bu hafta sonu elimizden gelen mücadeleyi göstereceğiz. Ve galibiyetle ayrılacağımıza inanıyorum.” sözlerini dile getirdi.

SAKATLANAN FUTBOLCULAR NE DURUMDA?

Geçen hafta Irlıganlıspor ile deplasmanda karşılan MAKÜ Spor’un maç esnasında 2 futbolcusu sakatlandı.  Sakatlanan futbolcuların tedavilerinin devam ettiği öğrenilirken, son durumlarıyla ilgili bilgiler birkaç gün içinde yönetim ile paylaşılacak.

H.Nesibe Solak