Flaş Haber Yeni

KAŞ BELEDİYESPOR GALİBİYET SERİLERİNE DEVAM EDİYOR

KAŞ BELEDİYESPOR GALİBİYET SERİLERİNE DEVAM EDİYOR

 

Antalya’nın Kaş ilçesinde spor hayatını sürdüren Kaş Belediyespor, Birinci Amatör Batı Grubunda 7 maçlık galibiyet elde etti.

2022 yılında kurulan Kaş Belediyespor, ilk yılında şampiyon olarak 1’inci Amatör’e çıkış yaptı. Kaş Belediyespor’un Basın Sorumlusu: “2023-24 futbol sezonuna kaliteli ve geniş bir kadro yelpazesi ve  profesyonel ekibi ile aynı ruhla 1. Amatörde şampiyonluk için mücadele ediyoruz.  Sezonun ilk haftası bay geçen takımımız 2. hafta maçında güzel bir skorla galibiyet aldık. 3. hafta da kendi sahamızda talihsiz bir mağlubiyet aldık maç esnasında 90 dakika boyunda durmayan sağanak yağış nedeniyle adapte olamadığımız maçta ilk yenilgimizi almış olduk.  Yenilginin ardından sıkı bir çalışma ile oyuncularımızın 90 dakika mücadeleleri sonucunda devamında ki maçlarda rahat skorlarla 7 maçlık bir galibiyet serisi yakaladık.” ifadelerine yer verirken bu yenilmezliğin sırrının ise haftada yapmış oldukları 4 gün antrenman, futbolcuların galibiyet hırsı ve bitmeyen enerjilerinden kaynaklandığını vurguladı.

KAŞ BELEDİYE SPOR 7 MAÇLIK GALİBİYET SERİSİ YAKALADI

Antalya Büyükler 1. Amatör Küme 2. Grupta yer alan Kaş Belediye Spor’un yenilmezlik serisi 7 maça çıktı.

Kaş Belediye Spor, 10. hafta maçında Erdem Gençlik Spor’u deplasmanda 6-0 yenerek, toplamda 7 maçlık galibiyet serisi yakaladı.

Ligde tek mağlubiyetini 3. haftada kendi sahasında Kemer FK’ya karşı alan turkuaz beyazlılar, 4. haftada Elmalı Belediye Spor’u 3-1, 5. haftada Demre Belediye Spor 3-0, 6. haftada Antalya Gençler Birliği 5-2, 7. haftada Lara Spor’u 4-1, 8. haftada Toptaş Spor’u 2-0, 9. haftada Finike Belediye Spor’u 1-0, 10. Haftada Erdem Gençlik Spor’u 6-0 mağlup etti.

Kaş Belediye Spor, kazandığı son 7 maçta 24 gol atarken sadece 4 gol yedi.

H.Nesibe Solak