Flaş Haber Yeni

KAHRAMAN ŞOFÖR’DEN ERCENGİZ’E ZİYARET

KAHRAMAN ŞOFÖR’DEN ERCENGİZ’E ZİYARET


• ÖNÜ YAĞMACILAR TARAFINDAN KESİLEN ONUR HOŞAFÇI BAŞKAN ERCENGİZ’İ ZİYARET ETTİ
Burdur Belediyesi’nin organizasyonu ile geçtiğimiz Salı günü akşam saatlerinde deprem bölgesine yardım malzemelerini ulaştırmak üzere Burdur’dan yola çıkan Onur Hoşafçı’nın kullandığı tır 10 Şubat 2023 Cuma günü akşam saatlerinde Hatay yakınlarında önü kimliği belirsiz kişiler tarafından otomobillerle kesilmişti. Olay an ve an araç içerisine konulan kameraya yansımıştı.
Kimliği belirsiz kişiler Burdurlu hayırsever tır şoförümüz Onur Hoşafçı’ya “Ne varsa vereceksin…..” şeklinde eşkıya gibi sözler sarf etmişti. Olay görüntülerinin sosyal medya hesaplarından paylaşılması üzere tır şoförümüz Onur Hoşafçı’ya bir çok destek gelmişti. “Bu kadarına da pes” dedirten olayla
“Cebimden mazot parası katarak 850 km yolu sizin için geldim.” diyerek utanmaz, sıkılmazları ikna etmeyi de başaran Onur Hoşatçı, Burdurlu yardımseverlerin ayni bağışlarını Hatay Expo’da kurulan yardım toplama merkezine boşaltmıştı.
Önceki gün memleketi Burdur’a dönen Onur Hoşafçı, Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’i makamında ziyaret ederek başından geçen olayları anlattı.
ERCENGİZ: “GÖSTERDİĞİ KAHRAMANLIKTAN ÖTÜRÜ TEŞEKKÜR ETTİK.”
Ziyaret sonrasında açıklama yapan Başkan Ercengiz “Geçtiğimiz hafta Belediyemizin yardım malzemelerini Hatay’a götürürken yolda önünü kesen eşkıyalara yüklü malzemesini teslim etmeyen ve Türkiye’nin gündemine oturan Onur Hoşafçı kardeşimiz ve Yakup Hoşafçı Abimizi misafir ettik. Verdiği katkı ve gösterdiği kahramanlıktan ötürü teşekkür ettik” dedi.
Haber Merkezi