Flaş Haber Yeni

KADİR KOÇ İL BAŞKANLIĞI SEÇİMİNDE KONUŞTU

KADİR KOÇ İL BAŞKANLIĞI  SEÇİMİNDE KONUŞTU

Cumhuriyet Halk Partisi Burdur'da İl Kongresi heyecanı başladı. İki adayın bulunduğu il başkanlığı kongresinde konuşan Kadir Koç konuşmasında şunlara değindi:

"Bugün burada, sizlerden aldığım güçle çıktığım bu yolda, yalnız olmadığımı, güçlü birlikteliğimizi görmekten son derece mutlu olduğumu belirtmek ve sizlere katılımlarınız için teşekkür etmek istiyorum.

 Sizleri ilkelerden ayrılmayan ruhla, Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu sözde de özde Dünya Lideri olan Mustafa Kemal Atatürk'ün tüm benliğiyle selamlıyorum.

Bu yolda ve yönde, birlikteliğimizin gücüyle ilerlemekteki amacımız ise demokratik, ilkeli ve bütünleştirici bir yönetimle iktidar olmaktır.

Ulu Önderimiz söylemişti. Demişti ki, " Memleketin dâhilinde iktidara sahip olanlar gaflet dalalet ve hatta hıyanet içinde bulunabilirler. Hatta bu iktidar sahipleri şahsi menfaatlerini ön planda tutabilirler. Halktan aldığımız bu güçle, Cumhuriyet Halk Partisinin önderliğinde ve iktidarında güzel ve aydınlık günler yakındır. Çocuklarımızın gelecekte güven içinde yasayamayacaklarından duyduğum kaygı nedeniyle Atatürkçü bir öğretmen olarak il Başkanı Aday oldum. Seçilir ya da seçilmem, takdir sizlerin. Ancak, bu partinin bir emekçisi olarak sizlere diyorum ki, iktidar olmak zorundayız.  Bunu başarmak için bütün çabayı göstermek zorundayız. Birlik olmalıyız, Omuz omuza yürümeliyiz.

 Önce parti  içinde demokratik olmalıyız, üyenin, parti örgütlerinin aldığı kararları dikkate almalıyız, Partiyi iktidara taşıyacak gücün, emekçi parti üyelerinin olduğu gerçeğiyle hareket etmeliyiz,

İlkeli bir siyaset yürütmeliyiz, başarısızlıklardan ders çıkartarak gelişmeliyiz, kişisel hırslarımızdan kurtulmalıyız, kaybedince küsmemeliyiz, kazananın en büyük destekçisi olmalıyız, CHP zor günlerin partisidir.” Dedi.

Neden aday olduğuna değinen Kadir Koç:

CHP üyesinin, il, ilçe, kadın ve gençlik kollarındaki parti örgütlerinde görev alanların, milletvekillerinin, belediye başkanının ve üst yönetim kurullarında görev yapan arkadaşların sorumluluğu daha da ağırdır. Bu sorumlulukları bilerek adayım. Zalimin karşısında durmak için adayım, Emeğin en yüce değer olarak görülmesi için adayım, iktidar ateşini Burdur'dan yakmak için adayım, Demokratik, ilkeli ve Bütünleştirici bir anlayışın partimizde  kök salması için adayım, Parti binalarının, üyeler ve yurttaşlar tarafından kendi evi gibi görülebilmesi için adayım, Parti üyesinin görüsünün her alanda dikkate alınması için adayım, Sen ben kavgasından uzak Biz olmak için adayım. Sizlerin takdirleri ile seçilmem halinde; Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da her zaman, emek ve alın terini savunacağıma, Kadına yapılan zulmün ve şiddetin son bulması için mücadele edeceğime, Köy köy, ilçe ilçe, ev ev gezip dolaşarak CHP bayrağını burçlarda  dalgalandıracağıma, Sevinçli ve kederli her anınızda yanınızda olacağıma, Kendimi değil sizleri yüceltmek için çalışacağıma, Barış, sevgi ve özgürlüğün yanında yer alacağıma, Burada hepinizin huzurunda bir kez daha söz veriyorum. Bunun için sizlerden destek istiyorum. Hepinize tekrardan çok teşekkür eder, saygılarımı sunuyorum." İfadelerine yer verdi.

Hale Pak Melisa Adınısever