Flaş Haber Yeni

İyi Parti’li Özkan adaylığını açıkladı

İyi Parti’li Özkan adaylığını açıkladı

-Özkan, “İyi Parti’yi iktidara taşımaya azimli insanlar olarak göreve talibiz.”

İyi Parti’li, Burdur Belediye Meclisi Üyesi Namık Kemal Özkan, Pazar günü yapılacak olan İyi Parti Burdur 3. Olağan İl Kongresi’nde Burdur İl Başkanlığına aday olduğunu açıkladı. Özkan açıklamasını, İyi Parti Burdur İl Başkanlığı’nda Perşembe günü saat 17.30’da düzenlenen basın toplantısında yaptı. 

İyi Parti Burdur İl Başkan Adayı Namık Kemal Özkan açıklamasında; “Ülkemizin geldiği bu kritik dönem de İyi Parti çok zor şartlar altında bir başarı yakalamış, beş yıldır ülke menfaatlerini ön plana alarak mücadelesini sürdürmektedir. Bu süre içerisinde bizler il başkan yardımcılığı ve Burdur Belediye Meclis Üyesi olarak mücadele de göreve devam etmekteyiz.

İyi Parti girmiş olduğu ilk seçim de ilimiz de yüzde 20 oy alarak Türkiye birincisi olmuştur. Bu başarıyı daha iyi noktaya taşımak için şahsım ve yönetim kurulu arkadaşlarımla 08 Ocak Pazar günü yapılacak olan İl Kongremizde göreve talip olduk.

“Bilgi; Fikrin ham maddesidir” düsturuyla yola çıkan bizler, ülkemizin geleceği, refahı için hiçbir ayrım yapmayan, kitleleri bilgi yüklü hitap eden çoğalmış üyeleri ile İyi Parti’yi iktidara taşımaya azimli insanlar olarak göreve talibiz. 08.01.2023 tarihin de yapacağımız 3. İl Kongremize Tüm Burdurlu hemşerilerimizi bekliyoruz.” dedi.

-İyi Parti Burdur 3. Olağan İl Kongresi

İyi Parti Burdur 3. Olağan İl Kongresi, 8 Ocak Pazar günü Burdur Belediyesi Konferans ve Sergi Salonu’nda yapılacak. Kongre saat 11.00’da başlayacak ve 17.00’da sona erecek. Kongrede, 636 delege oy kullanacak.

Mine Kaya