Flaş Haber Yeni

İyi Parti’li Aktürk adaylığını açıkladı

İyi Parti’li Aktürk adaylığını açıkladı

Aktürk, “Önümüzdeki seçimin adresi İyi Parti’dir”

İyi Parti’li Nazif Aktürk, 8 Ocak Pazar günü yapılacak olan İyi Parti Burdur 3. Olağan İl Kongresi’nde Burdur İl Başkanlığına aday olduğunu açıkladı. Aktürk açıklamasını, İyi Parti Burdur İl Başkanlığı’nda düzenlenen basın toplantısında yaptı.  Açıklamasına, Ülkü Ocakları eski genel başkanı Sinan Ateş’e rahmet dileyerek başlayan Aktürk; “Genel Merkez Kurucu üyesi olduğum, İyi Parti, çok zor şartlar altında girdiği ilk seçimlerde, barajı aşarak mecliste grup kurmuş ve 5 yıldır siyasi hayatını siz cefakar seçmenlerimizle birlikte sürdürmektedir. İYİ Parti, Burdur’da ilk seçimlerinde yüzde 20 oy almış ve Türkiye birincisi olmuştur. Önümüzdeki seçimin adresi İyi Parti’dir. Burdur’da partimizin birinci parti çıkması için tecrübeli ve mesleklerinde başarılı olmuş liyakat sahibi ekibimle birlikte göreve talip olduk.” dedi.

Aktürk Konuşmasının devamında; “Delegelerimizden sarı listede yer alan İyi Partili arkadaşlarıma oy vermelerini bekliyorum. Diğer arkadaşları da medeni cesaretlerinden dolayı kutluyor, seçimlerden sonra ipi göğüsleyen arkadaşlarımla birlikte İyi Partiyi iktidara taşıyacağımızdan eminiz.” diyerek konuşmasını şu sözlerle sonlandırdı; “Katılımlarınız için teşekkür eder 8 Ocak 2023 günü büyük bir coşku içerisinde yapacağımız kurultayımıza tüm Burdurlu seçmenlerimizi bekliyoruz.”

-İyi Parti Burdur 3. Olağan İl Kongresi

İyi Parti Burdur 3. Olağan İl Kongresi, 8 Ocak Pazar günü Burdur Belediyesi Konferans ve Sergi Salonu’nda yapılacak. Kongre saat 11.00’da başlayacak ve 17.00’da sona erecek. Kongrede, 636 delege oy kullanacak.

Mine Kaya